Prima reacție a Nataliei Intotero, ministrul Familiei, după accidentul de pe valea Oltului

Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, a transmis un mesaj, după ce a fost implicată într-un accident pe valea Oltului.

Marți, Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, a fost implicată într-un accident, pe Drumul Național 7, în comuna Racovița, pe valea Oltului.

În cursul serii, Natalia Intotero a venit cu un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care și-a exprimat încrederea în Dumnezeu pentru faptul că a scăpat cu viață din acceident.

„„Dumnezeu este adăpostul și sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi.” Psalmul 46:1

Prin mila și bunătatea Lui Dumnezeu sunt bine!

Mulțumesc din suflet familiei, prietenilor și colegilor pentru rugăciunile și gândurile voastre!

De asemenea, mulțumesc celor care au intervenit la locul accidentului, întregului personal de la Serviciul Ambulanță și de la Spitalul Județean Vâlcea!“, a scris Natalia Intotero pe Facebook.

Natalia Intotero este o politiciană română, membră a Partidului Social Democrat (PSD). Ea s-a născut pe 14 ianuarie 1976 în Brad, județul Hunedoara, România. Intotero a fost activă în politica românească timp de mulți ani și a ocupat mai multe funcții importante în cadrul guvernului și al partidului său.

Natalia Intotero a fost aleasă deputat în Parlamentul României din partea PSD, reprezentând județul Hunedoara. În cadrul activității sale parlamentare, s-a implicat în diverse comisii și proiecte legislative, având un interes deosebit pentru problemele românilor din diaspora.

Ea a ocupat funcția de ministru pentru Românii de Pretutindeni în mai multe guverne, inclusiv în Guvernul Dăncilă. În această calitate, a fost responsabilă pentru politicile guvernamentale legate de diaspora română, având ca obiectiv sprijinirea comunităților de români din afara granițelor țării și promovarea culturii românești peste hotare.

Pe lângă activitatea sa politică, Intotero este cunoscută pentru eforturile sale de a promova drepturile românilor din diaspora și de a menține legături puternice între comunitățile românești din întreaga lume și țara de origine. De asemenea, ea a fost implicată în diverse inițiative de promovare a imaginii României pe plan internațional.

Natalia Intotero continuă să fie o figură influentă în PSD și în politica românească, cu un accent deosebit pe problemele legate de diaspora și relațiile internaționale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel