Prima reacție a tatălui lui Maru, dealerul de droguri al lui Vlad Pascu. Bărbatul dă vina pe stat pentru problemele fiului său

FOTO: Captura video Instagram @ Tudor Duma
FOTO: Captura video Instagram @ Tudor Duma

Tatăl lui Tudor Duma, zis Maru, cel care îi vindea droguri lui Vlad Pascu, dă vina pe stat pentru problemele fiului său.

Tatăl lui Tudor Duma nu a fost de acord ca poliţiştii să îi monteze fiului său o brăţară de supraveghere, conform Observatornews.

Acesta a spus că singurul vinovat pentru comportamentul copilului său este societatea care nu are bani și nu dorește să le asigure tinerilor drogaţi asistență medicală. 

Tudor Duma, zis „Maru", îi furniza droguri lui Vlad Pascu, el fiind cel care a spart farmacia Spitalului Floreasca cu puţin timp înainte de a fi ridicat şi dus la DIICOT pentru audieri.

„Sunt la spitalul Floreasca, mă plimbam şi eu, vere, că mă plictiseam. Şi ce crezi, am intrat prin spate, prin efracţie. Am încercat şi eu să ciordesc nişte droage, ceva“, spune Tudor Duma într-o filmare postată pe Internet.

Instanţa a emis mandat de arestare preventivă pe numele mamei lui Vlad Pascu, Miruna, acuzată de DIICOT de infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, după ce ar fi şantajat o fată, martoră în dosarul în care este cercetat fiul ei. Miruna Pascu a ameninţat-o pe martoră că va face publice informaţii şi imagini compromiţătoare despre ea, dacă va colabora cu procurorii.

VEZI ȘI       -      Codul „secret” transmis de dealerul lui Vlad Pascu în incinta Spitalului Floreasca a fost descifrat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel