Primăria Crevedia dă teren fratelui unui apropiat al edilului. Consilier: Fratele meu vrea să se însoare. Este o prioritate

Primăria din Crevedia a aprobat ieri o hotărâre în şedinţa consiliului local prin care îi dă un teren fratelui unui apropiat al primarului. Consilierul are o explicație de noaptea minții: „Fratele meu vrea să se însoare. Este o prioritate!".

 

 

Consilierul primarului din Crevedia a avut o intervenţie în direct la Antena 3 CNN, după ce fratele său a primit un teren.

„Fratele meu stă în casă la fratele meu momentan. Cât o să-l mai ţină şi unde doarme? Asta nu se spune? El nu a avut casă niciodată, a fost un ajutor şi nu acum... ci de când am venit eu la primărie drept consilier.

Are cererea făcută de foarte mult timp. Nu s-a pus ieri pe ordinea de zi. Asta e treabă de luni întregi. Nici nu eram eu consilier, n-aveam nicio treabă cu primăria când a fost să îi dea lui loc de casă. Copilul ăsta doarme pe o canapea, într-un living la fratele nostru. Ar vrea şi el să se căsătorească. Nu este prioritate?", a spus consilierul primarului în direct la Antena 3 CNN.

Preşedintele social-democraţilor, premierul Marcel Ciolacu, a anunţat, marţi seara, că va propune în Consiliul Politic Naţional al PSD excluderea din partid a primarului din Crevedia, Florin Petre.

„Voi propune excluderea primarului din Crevedia în următorul Consiliu Politic Naţional, de la sfârşitul săptămânii. Un primar care 'n-a ştiut' şi căruia nu-i pasă de tragedia prin care trece comunitatea care l-a ales nu are ce căuta în PSD!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Primarul din Crevedia, Florin Petre, a declarat, marţi, că nu ştia că staţia GPL, unde s-au produs exploziile, mai funcţionează, după ce a fost înştiinţat de către ISU, în urmă cu trei ani, că a fost închisă, din punctul lui de vedere vinovat de producerea tragediei de sâmbătă seara fiind „patronul firmei.

VEZI ȘI: Florin Petre, bâlbăială, în direct, la Antena 3 CNN: Cu dovada în fața, nu recunoaște ce a declarat despre explozie, conform postării Primăriei Crevedia - https://www.dcnews.ro/florin-petre-balbaiala-in-direct-la-antena-3-cu-dovada-in-fata-nu-recunoaste-ce-a-declarat-despre-explozie-conform-postarii-primariei-crevedia_928218.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel