Primăria Crevedia: NU MAI ALARMAȚI POPULAȚIA! Nu mai dați crezare „salvatorilor” de pe Facebook

incendiu gpl
incendiu gpl

Primăria Crevedia, pe pagina de Facebook, a transmis un mesaj în jurul orei 01.00.

„Referitor la situația creată în urma catastrofei de la stația GPL: Întreaga operațiune este coordonată și situațiile sunt gestionate direct de către șeful DSU, domnul Raed Arafat. Domnia sa este unicul în măsură să dea comunicate de presă sau să ia decizii în ceea ce privește sprijinul populației.

La această oră, populația este rugată să rămână în casele proprii (dacă nu fac parte din cei evacuați).

NU ESTE NEVOE DE PĂTURI, FAȘE, APĂ POTABILĂ ETC!

NU MAI DAȚI CREZARE „SALVATORILOR” DE PE FACEBOOK!

AUTORITĂȚILE LOCALE SUNT ALĂTURI DE CELE NAȚIONALE ȘI FAC FAȚĂ CU SUCCES ÎNTREGII SITUAȚII. NU MAI ALARMAȚI POPULAȚIA! După rezovalrea tuturor problemelor și finalizarea cercetărilor, vom reveni cu un punct de vedere OFICIAL”, a transmis Primăria Crevedia.

Iniția, Primăria Crevedia transmisese: „În urma catastrofei petrecute la o fostă stație GPL din Crevedia, autoritățile locale, sub coordonarea primarului Petre Florin, s-au alăturat echipelor de salvatori, într-un efort comun pentru a diminua pagubele și a limita numărul victimelor din cadrul populației. Primarul Petre Florin afirmă că locul unde a avut loc explozia urmată de incendiu era mai degrabă un depozit de GPL, după ce activitatea de vânzare de carburanţi către cetăţeni a fost suspendată de ISU.

Primarul a explicat: „Când am venit eu la primărie, această locaţie avea suspendată activitatea de cei de la ISU, nu mai avea voie să vândă carburanţi la cetăţeni. Dar venea cisterna, încărcau, ştiu ei ce făceau. Cei de la ISU au fost de 2-3 ori în control, dar mai multe informaţii nu deţin. Nu mai aveau voie să vândă la butelii la cetăţeni, dar cisternele încărcau acolo”.

VEZI ȘI: Bogdan Opriţa: Au fost identificate şapte locuri în străinătate pentru victimele exploziilor de la Crevedia

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa, a anunţat că autorităţile au identificat şapte locuri în străinătate unde pot fi transferate victimele exploziilor de la Crevedia prin intermediul Mecanismului European de Protecţie Civilă.

„Prin Mecanismul de Protecţie Civilă Europeană au fost identificate şapte locuri în afara ţării unde aceştia pot să fie duşi. MApN pune la dispoziţie două aeronave şi vom începe, probabil în cursul aceste dimineţi, deja, evacuarea lor, a celor mai gravi, bineînţeles, în străinătate", a declarat Opriţa, la Spitalul Floreasca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel