EXCLUSIV  Primarul Brașovului, Allen Coliban, la coadă pentru a vota: Au fost alţii care s-au băgat în față și nu au terminat bine! - FOTO / VIDEO

Foto: Giorgi Ichim / DCNews
Foto: Giorgi Ichim / DCNews

Vezi în articol imagini cu primarul Brașovului, Allen Coliban.

Update: Coliban a făcut declarații după ce a votat. Întrebat cum a fost, primarul a declarat: ”Frumos ca de fiecare dată. Un vot plin de însemnătate și cu o miză foarte mare, o miză pentru viitorul nostru al Brașovului. Un Brașov pe care mi-l doresc al tuturor, al fiecărui brașovean. Un Brașov care să se dezvolte armonios, care să își dezvolte educație, parcuri, cartiere care să respecte tot ceea ce înseamnă o dezvoltare sustenabilă și totodată un Brașov care să fie deopotrivă al copiilor noștri, al seniorilor noștri, dar și al generației noastre care are șansă să lase ceva în urmă, să își pună amprenta asupra dezvoltării orașului, un oraș care trebuie să rămână decuplat de la rechinii imobiliari, de la clanuri, și să ne reprezinte pe toți”.

Youtube video image

Update: Primarul Allen Coliban a votat.

Foto: Giorgi Ichim / DCNews

Știre inițială: Este coadă la secția de votare unde voteaza Allen Coliban, actualul primar al Brașovului, conform informațiilor transmise de Giorgi Ichim, reporter DCNews.

Președintele secției de votare a vorbit cu cei de la coadă să-l lase în față și el a refuzat. De altfel, un bărbat care aștepta la rând și-a exprimat intenția că nu vrea să îl lase pe candidat în fața sa.

Foto: Giorgi Ichim / DCNews

„Nu deranjez, stau la coadă! Au mai fost care s-au băgat în față și nu au terminat bine!”, a spus Allen Coliban, refuzând să intre înaintea celor aproximativ 15 oameni din fața lui.

Primarul Allen Coliban a venit alături de soție la vot. Aceasta l-a așteptat afară. Întrebat de jurnalista Giorgiana Ichim de ce nu a votat și ea, acesta a spus că soția lui aparține de altă secție și urmează să meargă cu ea să voteze acolo.

Foto: Giorgi Ichim / DCNews

Citește și: România votează. LIVE TEXT - Alegeri 9 iunie 2024

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel