Primarul din Caracal și patronul stației ilegale de GPL, pictaţi alături de Constantin Brâncoveanu, Neagoe Basarab şi alţi domnitori feudali - Foto în articol

Primarul din Caracal și patronul stației ilegale de GPL, pictaţi alături de Constantin Brâncoveanu, Neagoe Basarab şi alţi domnitori feudali / Foto: Captură video Antena 3 CNN
Primarul din Caracal și patronul stației ilegale de GPL, pictaţi alături de Constantin Brâncoveanu, Neagoe Basarab şi alţi domnitori feudali / Foto: Captură video Antena 3 CNN

Primarul din Caracal şi familia lui au fost pictaţi alături de Constantin Brâncoveanu, Neagoe Basarab şi alţi domnitori feudali.

Primarul din Caracal, fiii săi și soția sa apar într-un tablou cu dinastia feudală a Brâncovenilor. Jurnalistul Dimitriu Cristi a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu tabloul în Ion Dordulea apare alături de Neagoe Basarab și Constantin Brâncoveanu.

"Figura primarului PSD Ion Dordulea apare, alături de cea a fiului său, Ionuț Doldurea – patronul stației ilegale de GPL unde au avut loc explozii puternice sâmbătă în Crevedia - într-un tablou cu dinastia domnitorilor feudali ai familiei Basarabilor, care îi include pe Neagoe Basarab și Constantin Brâncoveanu. Pictura se află într-un restaurant deținut de familia politicianului în Caracal. Totodată, Ion Dordulea apare ca unul dintre cei 7 cei mai mari donatori ai PSD în anul alegerilor din 2020.Știrea în primul comentariu. Nu e prima oară când se vede că unii primari suferă de grandomanie și se văd ctitori ai țării, alături de voievozi și domnitori din trecut, la fel ca Ceaușescu", a scris Dimitriu Cristi pe pagina sa de Facebook.

VEZI ȘI: Patronii stației GPL din Crevedia, prima reacție, la două zile de la tragedie

Cât ar fi costat tabloul

În tablou, primarul din Caracal, ocupă locul unchiului lui Brâncoveanu, spun specialiștii, potrivit Antena 3 CNN. Tabloul are o lungime de 2,5 metri si se află pe un perete în holul Hotelului existent în Casa Doldurea. Acesta a fost realizat în 2016 de pictorul Vintilă Mihăescu, iar prețul ar fi fost de peste 650 de milioane de lei, bani vechi. 

Casa Doldurea se află chiar lângă Poliția Municipiului Caracal.  A fost construită în 1881 și a aparținut senatorului de Romanaţi, Teodor Bancu, după care în 1902 a fost vândută statului.

Explozie Crevedia. Val Vâlcu: Ion Doldurea trebuia să-și dea demisia din funcția de primar în secunda doi. Pleacă acasă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel