Primarul din Târgu Jiu, decizie bizară. Nunțile organizate noaptea vor fi interzise. Care este explicația edilului

Sursa Foto: FreePik
Sursa Foto: FreePik

Primarul din Târgu Jiu intenționează să interzică desfășurarea nunților pe timpul nopții.

Nunțile de noapte vor fi interzise la restaurantele din Târgu Jiu. Consiliul local lucrează în acest moment la o hotărâre prin care să interzică nunțile după miezul nopții. Practic, nunțile vor începe în timpul zilei așa cum se întâmplă și în alte județe din țară, și se vor termina la ora 00:00. Măsura aceasta ar urma să fie aplicată începând de anul viitor, susține primarul.

Nunta pe timp de zi nu înseamnă mai puțină distracție

Edilul afirmă că nunta pe timp de zi nu înseamnă mai puțină distracție și că nici medicii nu recomandă servirea mesei în timpul nopții. Inițiativa, mai spune primarul, vine atât în sprijinul invitațiilor care participă la evenimente, și care trebuie să meargă a doua zi la serviciu, cât și în sprijinul angajaților restaurantelor.

În prezent evenimentele din restaurantele din Târgu Jiu încep seara și se termină spre dimineață. Edilul dorește să restricționeze doar nunțile desfășurate noaptea, fără a interzice alte tipuri de evenimente, cum ar fi, de pildă, aniversările. De asemenea, el a menționat că vor exista totuși anumite derogări, iar petrecerile nocturne vor fi permise în noaptea de Revelion. Prin urmare, decizia pe care a spus că o va adopta se bazează, conform declarațiilor sale, pe consultările pe care le-a avut atât cu oamenii de afaceri din Târgu Jiu, cât și cu unii participanți la nunți cu care a discutat în cadrul evenimentelor la care a fost prezent.

„O să încercăm s-o reglementăm în așa fel încât poate ora 1 să fie ora la care se închide orice eveniment pe raza municipiului Târgu Jiu de genul acesta. Eu mă refer aici nu la evenimentele de naștere, nu mă refer la evenimente de 30-40-50 de persoane, ci mă refer în primul rând la nunți; acelea sunt cu public numeros și cu număr de invitați foarte mare”, spune Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu.

El intenționează ca această decizie să fie implementată anul viitor, astfel încât organizatorii de nunți să aibă suficient timp pentru a-și anunța oaspeții că evenimentul va avea loc pe parcursul zilei, o modificare care va impune o ajustare treptată a tradițiilor, susține Antena 3 CNN.

Tendințele pentru 2025 diferă în restul țării față de cele de la Târgu Jiu

Totuși, tendințele pentru 2025 diferă în restul țării față de cele de la Târgu Jiu. Albul, o culoare clasică și atemporală, va fi una dintre nuanțele de bază în moda anului 2025, spun experții în modă, care poate fi purtat într-un mod spectaculos în special seara.

Cu o prezență puternică pe podiumurile de modă internaționale, albul a demonstrat că poate să fie reinventat în multiple forme și stiluri, rămânând astfel o alegere esențială pentru designerii de top. De la ținute casual până la cele mai rafinate creații haute couture, albul se va purta în diverse variante, chiar și toamna când știm că preferate sunt culorile mai închise ca maro, violet, muștar și gri. Da, primăvara, vara și toamna lui 2025 ne vrea în straie albe!

Hainele albe pot aduce beneficii psihicului prin efectele simbolice și psihologice pe care această culoare le are. Albul este adesea asociat cu puritatea, liniștea și claritatea, ceea ce poate contribui la o stare de calm și echilibru emoțional. Atunci când te îmbraci în alb, poți simți o senzație de purificare și prospețime, ceea ce poate reduce nivelul de stres și anxietate. De asemenea, albul este simbolul unui nou început, ceea ce poate stimula optimismul și o atitudine deschisă față de noi oportunități. Vezi toată știrea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel