Primarul Focşaniului solicită demisia şefului Azilului de bătrâni, prins de poliţişti băut la volan

Primarul municipiului Focşani, Cristi Misăilă, a solicitat public demisia şefului Centrului pentru persoane vârstnice, preotul Cătălin Ifrim, după ce acesta a fost prins de poliţişti în stare de ebrietate la volanul autoturismului său.

"Am aflat cu tristeţe de ultimele evenimente în care a fost implicat şeful Centrului pentru persoane vârstnice din Focşani şi ţin să anunţ în mod public faptul că dezaprob total astfel de abateri. Consider că ceea ce s-a întâmplat nu poate fi scuzat în niciun fel. (...) Domnul Ifrim recunoaşte şi regretă ceea ce s-a întâmplat. Chiar şi aşa însă, conduita obligatorie pentru o astfel de poziţie mă obligă să îi solicit demisia în mod public", a transmis, într-un comunicat de presă remis miercuri de Primăria Focşani, Cristi Misăilă.

La finele săptămânii trecute, preotul Cătălin Ifrim a fost oprit de poliţişti în trafic pentru un control de rutină, dar la testarea cu aparatul alcooltest acesta a fost depistat cu o alcoolemie 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Iniţial, preotul ar fi negat că s-a urcat băut la volan, declarând că ar fi rămas fără permis din cauză că vorbea la telefon şi avea asigurarea maşinii expirată.

Anul trecut, preotul Cătălin Ifrim a făcut obiectul unei anchete penale, după ce o angajată a căminului pe care acesta îl conducea l-a acuzat de hărţuire sexuală. Acuzaţiile au fost declarate nefondate, iar dosarul a fost clasat întrucât fapta nu există. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel