Primele cuvinte ale lui Bute, după coşmarul cu Froch

bute3
bute3

Lucian Bute a fost învins de englezul Carl Froch prin KO în runda 5. Campionul român s-a declarat extrem de dezamăgit de meciul pe care l-a făcut. Bute crede că a făcut o greşeală tactică pentru că a vrut să îl ademenească în corzi pe Froch pentru a-l suprinde decisiv. Loviturile primite în rundele 3 şi 4 au fost însă prea mult, iar la un moment dat a cedat. Referitor la revansă, Bute nu se gândeşte la asta acum şi preferă o pauză.

"Trebuie să-i dau credit lui Froch pentru victorie, a avut o strategie bună, m-a surprins, m-a lovit. Ăsta e boxul, au pierdut şi cei mai mari campioni. Deocamdată, după cea mai grea seară pentru mine de când m-am apucat box, am nevoie de o pauză, iar apoi o să stau de vorbă cu antrenorul şi cu promoterul meu şi vedem ce decizie luăm. E prea devreme acum să spun că vreau revanşa rapid, trebuie să mă odihnesc, să-mi revin şi apoi vom lua o decize împreună.

Când l-am aşteptat pe corzi m-a lovit şi acolo am pierdut meciul. Au fost lovituri puternice, croşeele de la sfârşitul de reprize le-am simţit puternic. Am vrut să-l atrag într-o cursă, de aia l-am aşteptat, am crezut că pot să-l surprind, l-am şi prins o dată, dar nu a fost suficient. Am avut însă impresia ca pot continua în ritmul ăsta. L-am prins şi cu un upercut, dar n-a fost foarte puternic. A fost puternic, l-a simţit, mi-a zambit, dar n-a fost foarte puternic", a declarat Lucian Bute la conferinţa de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel