Primele declarații ale primarului din Mioveni, după ce a fost reținut de DNA

Foto: Captură video Facebook Politikia.ro
Foto: Captură video Facebook Politikia.ro

Află în articol ce a declarat Ion Georgescu, primarul din Mioveni.

Ion Georgescu, primarul din Mioveni, le-ar fi spus procurorilor DNA că este nevinovat și că va arăta tuturor acest lucru.

VEZI ȘI: Primarul din Mioveni, reținut de DNA. Update: Precizările avocatului

"Vă arătăm mărturia primarului din Mioveni, cel care a fost prins de procurorii DNA în timp ce returna avansul din șpagă, suma de 10 mii de euro. Spune așa primarul din Mioveni la audierile DNA: că după 20 de ani de muncă nu se preta la așa ceva, că a spus adevărul procurorilor și că acest adevăr îl vom afla noi toți, că este nevinovat și va arăta acest lucru.

Vă reamintesc că flagrantul a fost organizat aseară chiar în sediul primăriei din Mioveni. Șeful poliției locale din Pitești este cel care este denunțător în acest dosar și s-a dus în sediul primăriei, acolo unde a primit plicul cu această sumă de 10 mii de euro", a spus Cătălina Porumbel la Antena 3 CNN.

Primarul din Mioveni: Am spus adevărul

VEZI ȘI: Precizările DNA după reținerea primarului din Mioveni: A promis angajări la Spitalul Orășenesc, în schimbul unor sume de bani

La ieșirea de la audierile DNA, Ion Georgescu, primarul din Mioveni, le-a spus câteva cuvinte și jurnaliștilor aflați acolo.

"După 25 de ani nu mă pretez la așa ceva. Am spus adevărul", a spus Ion Georgescu, primarul din Mioveni, atunci când a fost întrebat de jurnaliști dacă este adevărat că a primit acea sumă de bani pentru angajarea unei persoane la Spitalul Orășenesc Mioveni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel