Primele imagini cu locul din România în care ar fi căzut resturile de dronă / video

Foto: Google Maps
Foto: Google Maps

Au apărut primele imagini cu locul în care ar fi căzut resturile de dronă.

Euronews România au publicat primele imagini video de la locul în care o dronă/resturile unei drone rusești ar fi căzut pe teritoriul României.

Conform imaginilor este foarte posibil ca în acel loc să fi avut loc o explozie, mai ales că unii arbori din zonă sunt în mare parte pârjoliți. Localnicii spun că, de fapt, craterul de acolo a fost mai mare, însă a fost acoperit în ultimele ore. 

Reamintim că autoritățile din Ucraina au susținut, luni, că o dronă ar fi explodat pe teritoriul național al României. Aceștia au publicat și o fotografie cu presupusa explozie.

Ulterior, România a negat la nivelul autorităților centrale, MApN, MAE și Președinția României, însă ieri, după ce au fost făcute mai multe verificări, a fost confirmat faptul că resturi de dronă au căzut pe teritoriul țării noastre.

Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, a negat cu vehemență, în aceasată dimineață, că Federația Rusă ar fi avut intenția să atace teritoriul României.

„Nu avem nicio informație care să indice vreun atac intenționat din partea Rusiei”, a spus acesta.

CITEȘTE ȘI        -        Dîncu, ironii la adresa lui Iohannis, după ce au fost găsite resturi de dronă în România

@euronews.romania O echipă Euronews se află în zona în care au fost găsite bucățile din dronă. La fața locului se află un crater, iar copacii din jurul lui sunt pârjoliți. Localnicii spun că craterul a fost mult mai mare, dar, din motive necunoscute, a fost acoperit. #drona #explozie #tulcea #romania #fyp #foryou #euronewsromania #stiriromania #news #stiri ♬ sunet original - Euronews România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel