Imagini cu premierul Marcel Ciolacu la meciul FCSB - Dinamo. Bogdan Chirieac: E felul lui de a fi!/ Virgil Guran: O joacă bine, trebuie să recunosc. Face bine!

Premierul Marcel Ciolacu este suporter la meciul FCSB - Dinamo. 

UPDATE: Marcel Ciolacu a publicat o fotografie pe Facebook, de la meci: 

7. -imagine fara descriere- (poza-ciolacu-fb-meci_65851000.jpg)

Premierul Marcel Ciolacu a ajuns la meciul FCSB - Dinamo. Social-democratul stă în tribuna I, alegând să nu stea la tribuna VIP. Se pare că este însoțit de nepotul său, conform Antena 3. 

Vezi și: FCSB-Dinamo, live score. Meciul se joacă pe Arcul de Triumf

Imaginile cu Marcel Ciolacu venind pe jos la meci au venit după cele cu premierul în metrou, și după cele în care a călătorit cu o cursă de linie. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat aceste imagini, întrebat dacă este în campanie premierul: ”Se poate spune că este în campanie, este adevărat, dar Marcel Ciolacu așa vine de obicei. L-ați avut invitat de atâtea ori ca președinte al PSD, l-am avut la DCNews de nenumărate ori. Venea cu mașina, găsea loc de parcare, fără SPP, fără tot alaiul care însoțește un demnitar. E felul lui de a fi. Sigur, în acest moment în care este premier și toate alegerile sunt anul viitor - nu numai cele prezidențiale - orice gest pe care-l face Marcel Ciolacu va fi privit în cheie electorală”. 

Liberalul Virgil Guran a spus, la același post de televiziune: ”Trebuie să recunosc, e adversarul meu politic, dar o joacă bine acum. Știe să se prezinte ca să impresioneze. Sper să impresioneze prin prestația ca prim-ministru. Așa dă bine, merge printre oameni. Să spun eu că nu e bine ce face? Face bine! Aștept să vedem cum o descurcă cu problemele țării și dacă o descurcă bine, tot respectul”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel