Primele imagini cu Vlad Pascu în timp ce se plimba cu mașina prin Vama Veche - Foto

Au apărut primele imagini cu Vlad Pascu în timp ce se plimba cu mașina prin Vama Veche.

Antena 3 CNN a făcut publice primele imagini cu Vlad Pascu, șoferul drogat care a accidentat mortal doi tineri la 2 Mai, în timp ce se plimba cu mașina în Vama Veche, printre oameni. Imaginile video par a fi de pe o cameră de supraveghere din zonă. 

VEZI ȘI: Poliția Română, clarificări după cazul Vlad Pascu. Se laudă cu ce au făcut anul acesta

"Avem imagini cu individul Vlad Pascu, acela de 19 ani, drogat la volan, care se plimba cu mașina prin Vama Veche cu câteva ore înainte de tragedie. E decapotabila aceea, se văd niște oameni care stau cocoțați cumva pe partea din spate. Imaginile sunt de la ora 00:19, în Vama Veche.

Mașina respectivă are niște scaune mai mult simbolice în spate pentru că e zona aceea în care se strânge acoperișul de regulă. La ora 00:40 de minute un șofer suna la 112 și reclama că cineva circula cu mașina haotic la 2 Mai, ceea ce vedeți dumneavoastră e filmat la ora 00:19. E interesantă chestiunea asta pentru că limpede că el a ieșit din stațiunea respectivă, s-a dus și băga viteză mare pe șosele în zona respectivă", a declarat jurnalistul Răzvan Dumitrescu.

VEZI ȘI: Polițiștii care l-au oprit pe Vlad Pascu, detașați de la ordine publică, din București. Carmina Pricopie: Au cerut testarea pentru alcool și droguri. Li s-a spus să-și vadă de treabă

Filmul tragediei

Reamintim că Vlad Pascu, în vârstă de 19 ani a accidentat mortal o fată și un băiat, Roberta și Sebi, între Vama Veche și 2 Mai. Cazul a stârnit revoltă deoarece șoferul se afla sub influența drogurilor în momentul producerii accidentului. Deși fusese oprit de polițiști cu doar o oră înainte de producerea tragediei, tânărul a fost lăsat liber pe șosea. Pe lângă erorile comise de către oamenii legii, în atenția publicului este și faptul că Vlad Pascu face parte dintr-o familie destul de influentă, iar părinții tinerilor decedați se tem că acest caz ar putea fi mușamalizat.

Vlad Pascu a fost oprit de poliție la ora 02:40, deși apelul la 112 parvenise la 00:40. Atunci în mașina sa au fost găsite droguri. A fost dus la secție, dar a fost testat doar pentru alcool, nu și pentru consumul de substanțe interzise. Oamenii legii l-au eliberat la ora 04:30. La nici o oră mai târziu, la ora 05:25,  Vlad Pascu a intrat cu mașina într-un grup de 8 persoane. În accidentul de la 2 Mai au murit doi tineri și alți trei au ajuns la spital cu răni grave.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel