Primul convoi de tractoare intră în Bruxelles: Oamenii sunt sfătuiți să nu călătorească cu mașinile personale; Imaginile au împânzit rețelele sociale /video

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Miercuri, în jurul orei 18:30, primul convoi de tractoare a intrat în Regiunea Capitalei Bruxelles înainte de perioada oficială a protestului fermierilor care coincide cu summitul UE din Bruxelles.

Convoiul a perturbat majore în traficul din centrul orașului și pe Small Ring Road. Ieșirea dintre Porte de Namur și tunelul Louise în direcția Basilique este temporar închisă, au anunțat forțele de ordine pe rețelele sociale, scrie The Brussels Times.

Dat fiind că tractoarele provoacă perturbări semnificative în timpul orei de vârf, conducătorii auto sunt îndemnați să evite zona.

În același timp, poliția a anunțat că aproximativ 60 de tractoare au trecut prin Drumul Inelar al Bruxellesului (R0) în Halle. "Demonstranții din Binche trec prin ieșirea Drogenbos în direcția Uccle," au anunțat ei pe rețelele sociale în jurul orei 18:30.

Un protest masiv al fermierilor furioși - atât belgieni, cât și internaționali - va avea loc în Bruxelles joi.

Tractoarele vor aduce un strat suplimentar de haos în trafic, peste tulburările obișnuite din capitala Belgiei cauzate de măsurile specifice de securitate impuse în Cartierul European, cum ar fi perimetrul stabilit în jurul clădirilor Consiliului Uniunii Europene din Rue de la Loi.

Poliția a îndemnat deja oamenii să nu călătorească în Bruxelles cu mașina joi și să folosească metroul pentru deplasările în oraș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel