Primul institut de Menopauză, Andropauză și Longevitate, lansat pe 21 octombrie

Dr. Ovidiu Palea
Dr. Ovidiu Palea

În premieră pe piața românească, Nord - Grupul Medical Provita va inaugura, pe 21 octombrie, SuperAge by Nord - Institut de Menopauză, Andropauză și Longevitate.

SuperAge by Nord este primul Institut cu servicii medicale multidisciplinare integrate, care adresează exclusiv prevenția și managementul eficient al etapelor de perimenopauză, menopauza și andropauză.

“Mă bucur să pot anunța că familia Nord - Grupul Medical Provita are un nou membru de seamă: Institutul de Menopauză, Andropauză și Longevitate. Parte componentă a programului investițional în valoare de 30 de milioane de euro pe derulat de noi, care include și lansarea Spitalului Nord din Pipera, această clinică reprezintă alinierea Grupului Nord la tendința globală de a asigura suport personalizat și tratamente inovatoare, adaptate schimbărilor hormonale și metabolice pe care le experimentează atât femeile, cât și bărbații”, declară Dr. Ovidiu Palea, fondatorul Nord - Grupul Medical Provita.

SuperAge by Nord reprezintă o asociere a Nord - Grupul Medical Provita cu Dr. Raluca Hera, Medic Primar Obstetrică-Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, specializată în Ginecologie Funcțională si Estetică, Age Management, cea care și-a dedicat ultimii ani tratării exclusive a perimenopauzei, menopauzei și andropauzei în România. HERA MEDICAL INSTITUTE, fondat de Dr. Raluca Hera în anul 2020, este o clinică privată specializată în Age Management, Ginecologie Funcțională & Estetică și Dermatologie Funcțională & Estetică.

Pe lângă Dr. Raluca Hera, se alătură ca partener Ileana Badiu, recunoscută ca fiind prima persoană publică din Romania care a militat în ultimii 10 ani pentru normalizarea menopauzei și informarea femeilor aflate în această etapă de viață. Ileana Badiu a inițiat o mișcare a femeilor aflate la perimenopauză și menopauză, adunând în jurul ei o comunitate de 350.000 de femei pe care le incurajează să se informeze și să apeleze la soluții medicale moderne pentru a-și trăi vârsta în cea mai bună formă.

Între specialitățile medicale ale noii clinici SuperAge by Nord - Institut de Menopauză, Andropauză și Longevitate se numără: Ginecologie; Menopauză – Andropauză; Terapii hormonale; Soluții de Longevitate; Estetică ginecologică; Dermatologie; Endocrinologie; Cardiologie; Urologie; Nutriție; Psihologie; Laborator de Analize.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel