Primul mesaj al lui Gandalf, după ce era să-și piardă viața. Cum se simte actorul Ian McKellen

Foto: Lord of the Rings
Foto: Lord of the Rings

Cel mai vârstnic actor în viață din seria de filme Stăpânul Inelelor, Sir Ian McKellen, a suferit o accidentare destul de gravă acum câteva zile. 

Ian McKellen a fost internat în spital după ce a căzut de pe scenă în timpul unui spectacol al lui Player Kings în West End din Londra, potrivit BBC. Deși nu s-au dat publicității cu privire la rănile suferite, reprezentantul său, Clair Dobbs, a spus pentru Deadline că actorul „se descurcă bine”. Incidentul a avut loc în timpul unei scene de luptă în care McKellen, care îl juca pe John Falstaff, s-a împiedicat și a căzut de pe scenă, scrie Insidethemagic.

Personalul a sărit imediat să-i ofere ajutor, în timp ce actorul țipa de durere. Ulterior, spectacolul a fost anulat, iar publicul a fost trimis acasă. Un membru al audienței, Sandro Trapani, a descris incidentul ca fiind „foarte șocant” și și-a exprimat speranța pentru recuperarea actorului. McKellen a jucat roluri precum Henric al IV-lea, Richard al III-lea, Richard al II-lea, Sherlock Holmes și multe, multe altele. 

McKellen, în vârstă de 85 de ani, are o carieră distinsă de peste șase decenii, câștigând numeroase premii, inclusiv un premiu Tony, șase premii Olivier, un Glob de Aur, cinci premii BAFTA, cinci premii Emmy și două nominalizări la Oscar. A fost numit cavaler de Regina Elisabeta a II-a în 1991. După incident, Teatrul Noel Coward din Londra a declarat:

„În urma unei scanări, geniala echipă NHS ne-a asigurat că se va recupera rapid și complet. Ian este bine dispus.”, se arată în informare.

Declarația a anunțat, de asemenea, anularea spectacolului din 18 iunie pentru a-i permite lui McKellen să se odihnească. Cei care au apucat să ia deja bilete au fost contactați pentru rambursări. 

De atunci s-a spus că McKellen a suferit o fractură la încheietura mâinii. Se așteaptă ca spectacolele să se reia joi, un purtător de cuvânt al producției declarând: „Ian își revine și așteptăm cu nerăbdare să se întoarcă la producție de îndată ce este pregătit”.

Într-o declarație personală emisă prin publicista lui Clair Dobbs, Sir Ian McKellen a mulțumit personalului medical al NHS:

„Vreau să mulțumesc tuturor pentru mesajele și sprijinul lor amabil. De la accident, rănile mele au fost diagnosticate și tratate de o serie de experți, specialiști și asistente care lucrează pentru Serviciul Național de Sănătate. Le sunt, desigur, enorm de îndatorat. M-au asigurat că recuperarea mea va fi completă și rapidă și aștept cu nerăbdare să mă întorc la muncă.”, a punctat actorul Ian McKellen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel