Primul restaurant subacvatic din Europa se deschide astăzi. Peste 7.000 de clienţi au făcut deja rezervare.
Primul restaurant subacvatic din Europa se deschide astăzi în Norvegia, peste 7.000 de clienţi având deja rezervări pentru a lua masa printre peşti, relatează Reuters.
Restaurantul, denumit "Under", care înseamnă şi "minune" în limba norvegiană, se prezintă sub forma unui tub mare de beton parţial scufundat în Marea Nordului, în sudul Norvegiei, scrie Agerpres.
O masă completă cu 18 feluri pe bază de ingrediente locale şi fructe de mare poate costa până la 3.700 de coroane (430 de dolari) de persoană, cu băuturile incluse.
Există doar câtva restaurante subacvatice în întreaga lume, aflate în principal în destinaţii tropicale, precum Insulele Maldive din Oceanul Indian.
Vezi și:
Tragedie în județul Prahova. Și-a omorât tatăl cu un cuțit
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News