Principesa Sofia, implicată într-un accident rutier pe DN1 - Surse Realitatea Plus

Potrivit unor surse citate de Realitatea Plus, Principesa Sofia a fost implicată într-un accident pe DN1, la ieșirea din Otopeni.

Principesa Sofia, a patra fiică a Regelui Mihai, ar fi fost implicată într-un accident rutier. Cel puțin asta susțin sursele citate de Realitatea Plus. O mașină ar fi fost proiectată pe separatorul de sensuri, iar accidentul s-ar fi produs pe DN1, la ieșirea din Otopeni.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a informat că pe DN1 București-Ploiești, în zona localității Corbeanca, județul Ilfov, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, în urma căruia o persoană acuză dureri, urmând să fie evaluată medical, fără a preciza cine sunt persoanele implicate în acces accident rutier.

Traficul rutier este oprit pe a treia bandă a sensului către București, circulându-se pe benzile 1 și 2. Valorile de trafic sunt ridicate în zonă și se estimează reluarea normală a traficului în 30-45 de minute.

VEZI ȘI: Comuna tulceană Jurilovca a avut oaspeți de seamă: Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și Alteța Sa Regală Sofia, fascinate de tradițiile locale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel