Prințesa Anne, sora regelui Charles, internată în spital

FOTO: captură video YouTube @ NY Post
FOTO: captură video YouTube @ NY Post

Prințesa Anne se află internată în spital după ce a suferit un accident pe proprietatea sa.

Prințesa Anne, Prințesa Regală, "a suferit răni minore și comoție cerebrală" în urma unui incident pe proprietatea Gatcombe Park duminică seara și rămâne într-un spital din Bristol pentru observație, a declarat Palatul Buckingham, citat de Wales Online.

O declarație de la Palatul Buckingham a spus: "Prințesa Regală a suferit răni minore și comoție cerebrală în urma unui incident pe domeniul Gatcombe Park ieri seară. Alteța Sa Regală rămâne internată în spitalul Southmead din Bristol, ca măsură de precauție, sub observație și se așteaptă să se recupereze complet și rapid”.

FOTO: captură InstaStory Windsor Family

Cine este Prințesa Anne

Prințesa Anne, Prințesa Regală, este al doilea copil și singura fiică a Reginei Elisabeta a II-a și a Prințului Philip, Duce de Edinburgh.

Născută la 15 august 1950, este cunoscută pentru numeroasele sale acțiuni caritabile și pentru angajamentul față de serviciul public. Prințesa Anne deține titlul de Prințesă Regală, un titlu de curtoazie acordat fiicei celei mai în vârstă a monarhului britanic, o tradiție care datează din secolul al XVII-lea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel