Detalii neștiute despre logodna dintre Prințesa Diana și Charles. "M-a traumatizat"

captură video The Royal Family
captură video The Royal Family

Prințesa Diana a fost „traumatizată” de un răspunsul primit de la Charles atunci când s-au logodit.

A existat o mare emoție atunci când Prințul Charles și Prințesa Diana și-au anunțat logodna pe 24 februarie 1981. Cei doi se întâlneau de șase luni atunci când au lansat o declarație care confirma vestea fericită. Pe acesta scria: „Cu cea mai mare plăcere, Regina și Ducele de Edinburgh anunță logodna fiului lor iubit, Prințul de Wales, cu Lady Diana Spencer, fiica contelui Spencer și a lui Shand Kydd”.

Charles și Diana au acordat apoi un interviu pentru BBC în care au vorbit despre dragostea lor. Prințul a recunoscut că a fost „încântat și sincer uimit” că Diana a acceptat să-i fie soție, iar Diana și-a descris viitorul soț drept „destul de uimitor”, în timp ce își ridica privirea timidă, scrie Mirror.

Charles a dezvăluit că a cerut-o în căsătorie pe Diana cu trei săptămâni mai devreme la o cină privată la Palatul Buckingham. El a spus că voia să-i acorde Dianei timp să se gândească la asta în timpul unei călătorii pre-planificate în Australia, dar ea acceptase imediat și se mutase din apartamentul ei din Kensington pentru a locui în Clarence House.

Răspunsul bizar al lui Charles

În timpul acelui interviu, Charles a făcut o remarcă despre care Diana a spus mai târziu că a „traumatizat-o”. Când a fost întrebată dacă sunt îndrăgostiți, Diana a răspuns timid: „Desigur”, în timp ce Charles a spus: „Orice înseamnă îndrăgostit”, în timp ce se uita stânjenit la podea.

Diana a reflectat ulterior asupra momentului. Ea a spus la un moment dat: „Am avut acest interviu îngrozitor în ziua în care ne-am anunțat logodna. Și acest reporter ridicol a spus: „Ești îndrăgostit?” M-am gândit, ce întrebare... Așa că am spus: „Da, desigur, suntem”, iar Charles s-a întors și a spus: „Orice înseamnă dragostea”. Și asta m-a surprins complet, ce răspuns ciudat, m-a traumatizat".

După ce i-a cerut Dianei mâna, Charles i-a oferit o selecție de inele de Garrard din Mayfair, bijutierul coroanei la acea vreme. Ea a ales un inel din aur alb de 18 carate, cu 14 diamante care înconjoară un safir albastru oval. Dar a fost o problemă cu el - nu a fost la comandă.

Inelul figurase într-un catalog, ceea ce înseamnă că, spre deosebire de majoritatea inelelor de logodnă regale, nu era unic. De fapt, oricine ar fi putut cumpăra exact același inel – ceea ce nu le-a convenit celor din Familia Regală. Ulterior, inelul i-a fost dat Prințului William, care i l-a dăruit lui Kate Middleton în ziua logodnei lor din 2010.

Charles și Diana s-au căsătorit pe 29 iulie 1981, în Catedrala Sf. Paul, în fața a 3.500 de oaspeți, în timp ce se estimează că 750 de milioane oameni din întreaga lume s-au uitat la televizor la acest eveniment. Desigur, n-a fost să dureze. Cuplul s-a separat în 1993 și a divorțat oficial în 1996. În mod tragic, Prințesa Diana a murit pe 31 august 1997, într-un accident de mașină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel