Prințesa Kate și Prințul William, profund mișcați de mesajele de susținere venite din întreaga lume

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Prințesa Kate și Prințul William au fost "foarte mișcați" de mesajele de susținere primite de când ea a anunțat ca a fost diagnosticată cu cancer, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Kensington.

Declarația a venit după ce ea a anunțat că urmează chimioterapie preventivă, după ce testele efectuate în urma unei intervenții chirurgicale majore la abdomen, în ianuarie, au relevat prezența cancerului.

Prințesa Kate, în vârstă de 42 de ani, a numit descoperirea cancerului un "șoc enorm". Știrea vine ca o nouă lovitură de sănătate pentru familia regală britanică deoarece Regele Charles se află și el în tratament pentru cancer.

Declarația Prințesei, dată prin intermediul unui mesaj video, filmat la Castelul Windsor, a declanșat o avalanșă de mesaje de susținere din partea celor care-i doresc binele.

"Prințul și Prințesa sunt profund mișcați de mesajele amabile venite din partea oamenilor din Marea Britanie, din întregul Commonwealth și din întreaga lume, ca răspuns la mesajul Alteței Sale Regale," a declarat purtătorul de cuvânt al Palatului Kensington într-o declarație.

"Ei sunt extrem de emoționați de căldura și susținerea publicului și sunt recunoscători pentru înțelegerea solicitării lor de intimitate în acest moment.", a mai adăugat el. 

Unul dintre cele mai personale mesaje de susținere a venit de la fratele Catherinei, James Middleton.

El a postat o fotografie din copilărie, cu el și sora sa, pe Instagram și a scris: "De-a lungul anilor, am escaladat mulți munți împreună. Ca familie, îl vom urca și pe acesta alături de tine."

Știrea a dominat primele pagini ale ziarelor britanice. Prima pagină a ziarului The Sun declara: "KATE, NU EȘTI SINGURĂ", spunând că ea a primit "o avalanșă uriașă de dragoste și susținere". Rivalul Daily Mirror a mers cu "KATE DEZVĂLUIE ȘOCUL CANCERULUI" și a împărtășit remarca ei despre cum a trebuit să explice știrea copiilor săi, Prințul George, în vârstă de 10 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, și Prințul Louis, în vârstă de 5 ani.

Daily Mail s-a întors împotriva celor care au speculat despre sănătatea ei, întrebând: "Cum se simt acum toți acei troli ?"

Zvonurile și bârfele pe rețelele de socializare, în ziare și chiar în unele emisiuni de discuții din SUA au abundat încă de la operația Prințesei din luna ianuarie, deși biroul ei de la Palatul Kensington anunțase atunci că ea va renunța la angajamentele regale în timp ce se recuperează.

Vineri, mesaje de susținere au curs către ea, inclusiv din partea regelui Charles, a Prințului Harry, a prim-ministrului britanic Rishi Sunak, a arhiepiscopului de Canterbury Justin Welby și a președintelui american Joe Biden, potrivit Watoday.com.au.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel