Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis și-au făcut debutul la parada dedicată Regelui Charles. Copiii lui Kate Middleton au mers cu trăsura la Trooping the Colour

Copiii lui Kate Middleton și-au făcut debutul la parada dedicată Regelui Charles. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au mers cu trăsura la evenimentul anual Trooping the Colour.

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis și-au făcut debutul la parada Trooping the Colour. Parada a marcat prima aniversare a Regelui Charles în rolul de monarh al Marii Britanii. 

Cei trei copii ai lui Kate Middleton și ai Prințului William au mers sâmbătă la evenimentul anual Trooping the Color într-o trăsură.

În timp ce aceasta se îndrepta spre paradă, Prințul George, în vârstă de 9 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, și Prințul Louis, în vârstă de 5 ani, au salutat cu grijă mulțimea din trăsură. Prințul Louis a stat în mijlocul celor doi frați mai mari ai săi.

La evenimentul urmărit de o lume întreagă, Kate a ales să poarte o rochie verde, spectaculoasă a designerului din Singapore Andrew Gn combinată cu o pălărie asortată de Philip Treacy, informează people.com.

Prințesa Charlotte a purtat o rochie albă cu roșu, în timp ce Prințul George și Prințul Louis au purtat cravate roșii. Louis a adăugat un plus de nuanță în pantalonii săi roșii!

 

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis și-au făcut debutul pentru prima dată la parada Trooping the Colour anul trecut. 

Prințul William, care împlinește 41 de ani miercuri, nu a fost alături de copiii săi sâmbătă dimineața la plimbare cu trăsura. În schimb, a fost călare în calitate de colonel al Gărzilor Galilor.

Prințul de Wales a purtat uniforma sa oficială de ofițer onorific de rang înalt și pălăria înaltă din piele de urs. 

După ce au călătorit cu trăsura, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis și-au făcut debutul pe balconul Palatului Buckingham pentru a participa la parada avioanelor văzute pe cerul Londrei.

 

Parada Trooping the Colour marchează în fiecare an ziua suveranului britanic a cărui zi de naștere este în luna noiembrie.

Tradițiile regale vor continua săptămâna viitoare. În plus, o parte din familie va participa la cursele de cai Royal Ascot în zilele următoare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel