Prinţul Harry l-ar fi înjurat pe tatăl său, după ce Regele a refuzat să îi mai dea bani

Foto: Facebook The Royal Family
Foto: Facebook The Royal Family

Comentatorul regal Robert Jobson scrie, în cartea sa "Regele nostru: Charles al III-lea", că prinţul Harry şi-ar fi înjurat tatăl când acesta era încă prinţ de Wales, pe motiv că nu îi mai dă bani. 

Episodul ar fi avut loc după ce Harry se mutase deja în SUA şi nu a mai fost un membru activ al familiei regale. 

"Prinţul, pe atunci, Charles pur şi simplu nu i-a mai răspuns lui Harry la telefon după ce acesta l-a înjurat şi i-a cerut în mod repetat bani. Când regina l-a întrebat pe Charles de ce nu cedează, acesta i-a spus că el nu este o bancă", scrie Jobson. 

De altfel, Harry ar fi sunat-o şi pe regină să se plângă de tatăl său, dar aceasta i-a spus nepotului său să vorbească cu tatăl său. 

"Majestatea Sa găsea apelurile prinţului Harry destul de dificile şi de obositoare. Nu voia să se implice în relaţia tată/fiu, aşa că îi spunea să îşi sune tatăl", se mai arată în carte. 

Tot în carte este scris şi că prinţul Harry s-a înfuriat după ce tatăl său i-a spus că nu îşi permite să o plătească pe Meghan Markle ca membru al familiei regale. La nivel înalt a fost pusă în discuţie şi lăsarea fără titluri regale a ducelui de Sussex, potrivit lui Jobson. 

Angajaţii palatului glumeau la adresa lui Meghan Markle, spunând că aceasta "l-a luat ostatic" pe prinţul Harry, şi că el este victima "sindromului Stockholm", scrie lbc.co.uk

Există, însă, şi voci care spun că "Harry şi-a întors privirea de la tot ce a cunoscut vreodată" şi că "el este forţa care provoacă tot ce se întâmplă". Se pare, de asemenea, că regele Charles nu susţine ideea lăsării fiului său fără titlurile regale, în ciuda discuţiilor de la palat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel