Prințul Harry, la Clarence House, pentru a-și vedea tatăl - la o zi după ce a fost dezvăluit diagnosticul de cancer al regelui

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Prințul Harry se află la Clarence House pentru a-și vedea tatăl.

Ducele de Sussex a zburat de la LAX din California, unde locuiește din 2020, și a aterizat marți după-amiază pe aeroportul Heathrow din Londra cu un zbor British Airways.

El a fost fotografiat luni după-amiază fiind condus la Clarence House, unde regele se recuperează după ce a primit tratament.

Aproximativ o oră mai târziu, regele și regina au fost văzuți pentru prima dată de când a fost anunțat diagnosticul său.

Cuplul regal s-a întors la Palatul Buckingham și apoi a plecat cu elicopterul spre Sandringham, unde a ajuns după ora 16.30, marți după-amiază.

Cancerul a fost descoperit după ce regele a fost supus unui tratament pentru o prostată mărită - deși Palatul Buckingham a declarat că acesta nu are cancer de prostată.

Regele i-a sunat personal atât pe Harry și pe Prințul de Wales - precum și pe frații săi, Prințesa Regală, Ducele de York și Ducele de Edinburgh - pentru a le împărtăși veștile despre starea sa de sănătate, a precizat palatul.

O vizită a fiului său mai mic ar putea fi un "tonic" pentru Majestatea Sa

Se pare că prințul William este în contact regulat cu tatăl său.

Monarhul a început tratamentul și a amânat îndatoririle publice, la sfatul medicilor.

Relațiile dintre rege și fiul său mai mic au fost tensionate de ceva timp, după ce Harry a renunțat la îndatoririle regale la începutul anului 2020 pentru a trăi în SUA împreună cu soția sa Meghan și cei doi copii, invocând ceea ce ei au spus că sunt intruziunile insuportabile și atitudinile rasiste ale presei britanice.

Ducele de Sussex și-a criticat familia în interviuri televizate și în cartea sa, Spare, publicată anul trecut. Autobiografia conținea dezvăluiri acuzatoare despre relațiile prințului cu tatăl și fratele său.

Prințul Harry nu are planuri de a-l vedea pe prințul William în timpul vizitei sale în Marea Britanie.

Un biograf regal a declarat pentru Sky News că o vizită a fiului său mai mic ar putea fi un "tonic" pentru Majestatea Sa.

Disputa din familia regală este "evident o problemă care a atârnat greu asupra sa", a declarat Hugo Vickers.

Separat, corespondentul regal al Sky News, Laura Bundock, a declarat că a existat "multă mișcare" în jurul reședințelor regale în această dimineață.

Vestea diagnosticului regelui este "încă foarte bine asimilată", a adăugat ea, conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel