Prințul Harry s-a întors în Marea Britanie pentru un eveniment caritabil

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Citește în articol ce declarații a făcut Prințul Harry.

Prințul Harry s-a întors luni în Marea Britanie pentru un eveniment caritabil destinat copiilor grav bolnavi, părând fericit în timp ce discuta cu cei mici.

„Felicitări imense, mici legende. Vă salut. Noi vă salutăm”, a spus Harry într-un discurs rostit la ceremonia anuală organizată la Londra de organizația caritabilă WellChild.

„WellChild Awards este un eveniment care nu încetează niciodată să mă inspire. Poveștile tinerilor care luptă împotriva șanselor, trăind vieți pline de proceduri medicale, spitalizări, programări interminabile, ne amintesc tuturor de puterea spiritului uman”, a spus Prințul Harry.

Harry, fiul cel mic al Regelui Charles, este rareori departe de lumina reflectoarelor mediatice, în ciuda faptului că s-a retras de la îndatoririle regale oficiale, dar atenția asupra Ducelui de Sussex a fost deosebit de intensă în această lună, după ce și-a sărbătorit cea de-a 40-a aniversare și a început o serie de apariții publice.

Pericole în mediul online

Săptămâna trecută a fost la New York, unde a cerut guvernelor să colaboreze mai îndeaproape cu tinerii, avertizând asupra pericolelor din mediul online cu care se confruntă copiii și criticând liderii companiilor de social media pentru că nu fac mai mult pentru a-i proteja.

Harry s-a întors doar ocazional în Marea Britanie de când s-a mutat în California cu Meghan, Ducesă de Sussex, în 2020 și de când s-a certat public cu ceilalți membri ai familiei, în special cu tatăl său și cu fratele său mai mare, Prințul William.

Nu a fost clar dacă Harry își va vedea familia în ultima sa călătorie de întoarcere, iar purtătorul de cuvânt al Ducelui a refuzat să comenteze.

Ultima sa vizită în Marea Britanie a avut loc în luna mai, cu ocazia evenimentelor de celebrare a celei de-a 10-a aniversări a Jocurilor Invictus. Regele, care a fost supus unui tratament pentru cancer, a fost prea ocupat pentru a-l vedea atunci, conform Reuters.

De asemenea, Harry este încă implicat într-o acțiune în justiție împotriva Guvernului britanic cu privire la securitatea asigurată pentru el și familia sa în timp ce se află în țara sa natală, argumentând că este îngrijorat pentru siguranța lui Meghan și a celor doi copii ai lor, Prințul Archie, 5 ani, și Prințesa Lilibet, 3 ani.

Primul interviu oficial după 3 ani

Prințul Harry, Duce de Sussex, și Meghan, Ducesă de Sussex au acordat în luna august un interviu oficial după trei ani de zile.

Aceștia au discutat despre despre amenințările din mediul online cu care se confruntă copiii. Cuplul s-a bazat pe propria experiență de părinți, spunând că tot ce au vrut să facă a fost să îi ”protejeze” pe fiul lor Archie și pe fiica lor Lilibet.

Prințul Harry a adăugat că ”unul dintre cele mai înspăimântătoare lucruri” a fost acela de a ști că orice părinte ar putea pierde un copil din cauza sinuciderii ca urmare a expunerii la conținut dăunător.

Cei doi au lansat un program intitulat ”The Parents Network”, care își propune să sprijine părinții și tutorii care au fost afectați de această problemă, conform BBC.

Citește în continuare și vezi VIDEO aici: Ducele Harry și Ducesa Meghan, interviu oficial după 3 ani: Atunci când ai trecut prin orice nivel de durere sau traumă...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel