Prințul William, mărturie surprinzătoare despre dormitul cu Kate Middleton

Captură de ecran / Foto: Video Youtube The Prince and Princess of Wales
Captură de ecran / Foto: Video Youtube The Prince and Princess of Wales

Prințul William a făcut mărturisiri surprinzătoare despre un obicei pe care el și Kate Middleton îl au.

Prințul și Prințesa de Wales țin foarte mult la timpul lor prețios petrecut în familie la Adelaide Cottage. Cuplul locuiește în casa cu cinci dormitoare din Windsor cu cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis - precum și cu iubitul lor câine de familie, Orla, un cocker spaniel.

Recent, Prințul William a dezvăluit ceva intim, ce se se întâmplă întâmplă înainte de culcare în familia lor, scrie Mirror.

William a făcut dezvăluirea la începutul acestei luni în timpul unei vizite la Duchy College din Cornwall. El ar fi povestit că Orla doarme adesea pe pat alături de el și Prințesa Kate Middleton.

„William a spus că câinele lui doarme pe pat cu ei noaptea, cu el și Kate. Era absolut îndrăgostit de câinele meu mic. A întrebat ce rasă este pentru că nu mai văzuse o asemenea rasă”, a spus proprietarul câinelui pe care William îl mângîiase la acel eveniment.

Fostul câine al familiei a murit în urmă cu patru ani

Orla nu este primul animal de companie al familiei. Fostul câine al lui William și Kate, Lupo, un cadou de nuntă de la fratele lui Kate, James, a murit în noiembrie 2020.

În 2022, Lupo a apărut într-o fotografie superbă alături de Prințesa Charlotte, care a fost lansată pentru a marca cea de-a șaptea aniversare a acesteia. Totuși, Kate și William au și alte animale, La începutul acestui an, William a vizitat Woodgate Valley Urban Farm, unde a făcut cunoștință cu o serie de animale - inclusiv niște cobai foarte drăgălași. Prințul a ajuns să-i mângâie și i s-a permis de asemenea să perie blana unuia numit fulg de zăpadă. El le-a spus unora dintre cei pe care i-a întâlnit la fermă: „Băieții ăștia sunt destul de cool. Avem cobai acasă și nu sunt așa".

„Trebuie să-mi petrec viața curățând cușca cobailor pentru că copiii uită să o facă. Și apoi fug pentru că trebuie să te descurci cu ei tot timpul. Aceștia sunt foarte calmi, dar cei pe care îi avem noi acasă, sunt de neoprit, trebuie mângâiați și îngrijiți în mod constant”, a mai spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel