Prințul William, reacție surprinzătoare, după ce Meghan Markle a fost comparată cu Prințesa Diana. "Se simte destul de singur"

foto: Facebook, Familia Regală a Marii Britanii
foto: Facebook, Familia Regală a Marii Britanii

Prințul William a avut o reacție surprinzătoare, după ce Meghan Markle a fost comparată cu Prințesa Diana.

Prințul William a avut o reacție surprinzătoare după ce Meghan Markle a fost comparată cu Prințesa Diana, în timpul vizitei sale în Nigeria, susțin persoane din interior. Se pare că în timpul acestei vizite, Ducesa de Sussex a purtat un colier simplu din aur, similar cu cel pe care l-a purtat Prințesa Diana într-o călătorie pe care a făcut-o cu Charles, în 1990.

În plus, un al doilea colier pe care l-a purtat Meghan Markle, care avea o cruce din diamante, i-ar fi aparținut cândva mamei soțului ei, Diana, chiar dacă o sursă apropiată regretatei Prințese de Wales a spus că „nu au recunoscut deloc colierul”.

Comparația dintre Meghan și Diana ar fi fost criticată de Prințul William. Acesta ar fi „deranjat” de modul în care Meghan este „defilată ca versiunea modernă” a regretatei sale mame, a susținut o sursă. Potrivit acestei surse, Prințul William este nemulțumit de faptul că mama lui este comparată cu oricine altcineva, inclusiv cu propria lui soție, scrie Mirror.

Potrivit lui William, comparația dintre Meghan și Diana este „lipsită de gust și ofensatoare”, a spus sursa.

Ce l-ar deranja pe Prințul William

„William nu vrea să-l priveze pe Harry de dreptul de a sărbători moștenirea mamei lor. Ceea ce îl deranjează este modul în care Meghan a defilat ca versiunea modernă a Dianei. El consideră că gestul este lipsit de gust și ofensator. (...) Harry nu l-a consultat cu privire la aceste călătorii în străinătate și nici cu privire la planurile viitoare pe care se pare că le-au pus în lucru pentru a sărbători viața și moștenirea Dianei. Tensiunea cu familia Sussex afectează acum sărbătorirea moștenirii mamei lor, dar nu este ca și cum William ar putea să vorbească despre asta cu Charles și Camilla, deoarece există, evident, istorie acolo, când Diana a fost înstrăinată de Familia Regală, așa că se simte destul de singur în privința asta”, a susținut sursa.

Fosta actriță Suits a anunțat recent lansarea noului său brand - American Riviera Orchard, iar un expert regal a susținut că noua ei afacere a fost inspirată de Prințesa Diana.

Darren Stanton crede că Meghan „și-a urmat inima” renunțând la monarhie, iar comentariile ei despre părăsirea familiei regale amintesc de criticile Dianei la adresa monarhiei. El a spus că există „o mulțime de paralele” între Meghan și mama Prințului Harry.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel