Momentul în care Prințul William s-a simțit „trădat” de mama sa, Prințesa Diana. Nici nu a mai vrut să vorbească cu ea

Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Facebook Familia Regală a Marii Britanii

Află în articol despre ce moment este vorba.

Prințul William și fratele său mai mic, Prințul Harry, au avut un loc tragic în primul rând în bătălia de divorț a părinților lor. De la despărțirea din 1992 până la finalizarea divorțului lor în 1996, disputele publice dintre Prințesa Diana și Prințul Charles de atunci i-au avut pe William și Harry în centrul războiului părinților lor. După ce Charles și-a recunoscut relația cu Camilla în 1994, într-un interviu TV cu Jonathan Dimbleby, a venit rândul Dianei să dezvăluie un secret. Este vorba despre recunoașterea sinceră a mamei lui William că ajunseseră să fie patru în căsnicie – și ea se îndrăgostise de James Hewitt. Această veste l-a dărâmat pe Prințul William. 

La doar 13 ani, William a văzut-o pe mama sa, Prințesa Diana făcând ultima ei mișcare de șah-mat în lupta ei media cu tatăl său. În noiembrie 1995 ea i-a acordat un interviu lui Martin Bashir, la BBC Panorama, pe care William l-a urmărit singur, în biroul profesorului său. Acela a fost momentul în care Diana a vorbit pentru prima oară despre maiorul James Hewitt.

De ce Prințul William s-a simțit trădat

De fapt Prințesa Diana vorbise despre „trădare”, după ce Charles și-a dezvăluit relația cu Camila, dar exact asta a simțit și Prințul William atunci când mama lui și-a dezvăluit relația. Diana știa despre faptul că fiul ei se supărase foarte tare atunci când tatăl său - Charles a vorbit despre relația lui cu Camilla la televizor. Totuși, ea a făcut același lucru. Când profesorul lui William s-a întors în biroul lui, l-a găsit pe prinț prăbușit pe canapea, cu ochii roșii de lacrimi, iar atunci când Prințesa Diana a sunat o oră mai târziu, William a refuzat să vorbească cu ea, scrie Mirror.

Două zile mai târziu, prințesa tulburată i-a spus lui Simone Simmons ce s-a întâmplat. Diana spusese că William fusese „atât de supărat pe ea”, încât izbucnise de furie. — Tot iadul a izbucnit. Era furios... pentru că vorbise de rău despre tatăl lui, că îl pomenise pe Hewitt... A început să strige și să plângă și, iar atunci când ea a încercat să-l îmbrățișeze, el a alungat-o. Atunci când William i-a cerut scuze mamei sale a doua zi, Diana a simțit că i-a cauzat unele daune iremediabile. Ea a tot întrebat-o pe Simone: „Ce am făcut? Ce le-am făcut copiilor mei?”.

Moartea tragică a Prințesei Diana

Viața Dianei s-a încheiat tragic pe 31 august 1997, într-un accident de circulație devastator la Paris. Moartea ei neașteptată a constituit una dintre cele mai misterioase și discutate dispariții ale unei personalități din istoria recentă. Circumstanțele accidentului, învăluite în mister și teorii ale conspirației, au alimentat speculațiile publice și au menținut interesul global asupra tragediei.

Chiar și la aproape trei decenii de la moartea sa, viața și moștenirea Dianei continuă să fie extrem de relevante. Ea a rămas o figură emblematică, atrăgând fascinația britanicilor de rând și a comunității internaționale prin implicările sale caritabile și personalitatea sa carismatică.

Diana Spencer s-a născut pe 1 iulie 1961 la Sandringham, Marea Britanie, fiind a patra din cei cinci copii ai lui John Spencer, viitorul Conte Spencer, și ai soției sale, Frances. Familia Spencer a avut de secole legături strânse cu familia regală britanică, Diana fiind botezată la Biserica Sfânta Maria Magdalena, avându-l pe John Floyd, directorul Casei de Licitații Christie’s, ca naș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel