Priscilla Presley a ajuns la un acord cu privire la testamentul Lisei Marie Presley

Sursa foto Instagram Priscilla Presley
Sursa foto Instagram Priscilla Presley

Priscilla Presley a ajuns la un acord de înțelegere cu privire la petiția ei care punea sub semnul întrebării validitatea testamentului defunctei sale fiice Lisa Marie Presley.

”Părțile ar dori să raporteze că au ajuns la o înțelegere”, a declarat Ronson J. Shamoun, avocatul lui Priscilla Presley, judecătorului Lynn Scaduto, la o ședință de judecată din Los Angeles, marți, potrivit 9 News.


Acordul se referă la Promenade Trust, care o numește pe Riley Keough, fiica cea mare a Lisei Marie Presley, drept beneficiară a moșiei regretatei sale mame, Lisa Marie Presley.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Priscilla Presley (@priscillapresley)

Detaliile acordului nu au fost discutate în instanță. Avocații părților au spus că intenționează să depună o moțiune pentru semnarea acordului de soluționare.
Judecătorul a cerut ca soluționarea și semnarea să fie depuse până pe 12 iunie și să stabilească o nouă audiere în cauză pentru 4 august.

Lisa Marie Presley, singurul copil al lui Elvis Presley, a murit în ianuarie după ce a fost spitalizată în urma unui aparent stop cardiac suferit în casa ei din California.

Priscilla Presley a contestat un amendament din 2016 la testamentul fiicei sale, care afirma că Lisa Marie Presley și-a înlăturat mama și fostul manager de afaceri, Barry Siegel, din calitate de co-administratori, înlocuindu-i cu copiii ei, Riley și Benjamin Keough.

Benjamin Keough a murit mai târziu în 2020.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Lisa Marie Presley (@lisampresley)

Petiția, depusă în ianuarie a susținut că Priscilla Presley nu a primit amendamentul cât timp fiica ei era în viață, așa cum prevede legea și că în documentul în cauză este scris greșit numele lui Priscilla.

De altfel, în petiția depusă, avocații Priscillei Presley, au susținut că amendamentul adus ulterior testamentului fiicei sale nu a avut martori la întocmire și la legalizare, punând sub semnul întrebării autenticitatea semnăturii Lisei Marie Presley.


Cauza morții Lisei Marie Presley rămâne în curs de revizuire, potrivit medicului legist din Los Angeles

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Lisa Marie Presley (@lisampresley)

Citește și:

Priscilla Presley își vinde vila de lux. Cere 16 milioane de dolari pentru 7 dormitoare şi 8 băi

Priscilla Presley se desparte de vila ei, amenajată în stil mediteranean, din Beverly Hills, California. Vedeta cere ... Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel