Probele ADN par a-l incrimina pe DSK

analize laborator criminalistic
analize laborator criminalistic

Analiza ADN a probelor prelevate de pe îmbrăcămintea cameristei care îl acuză pe Dominique Strauss-Kahn de agresiune sexuală ar confirma că pe hainele respective există urme de lichid seminal provenind de la fostul director general al FMI, scrie ziarul Le Soir în ediţia sa de luni, reluând o ştire publicată pe site-ul Atlantico. fr.

Website-ul francez susţine că deţine această informaţie în exclusivitate, pe baza unor „elemente care au fost transmise de poliţia new-yorkeză autorităţilor franceze“.

Deşi informaţia este formulată la condiţional, Le Soir reaminteşte că, la 16 mai, la numai două zile după ce DSK a fost acuzat de agresiune sexuală, website-ul Atlantico.fr a difuzat primele extrase ale rapoartelor poliţiei, obţinute în mod evident de la autorităţile franceze.

Acest portal de internet a fost lansat la sfârşitul lui februarie 2011 şi este etichetat ca fiind de dreapta. Unul dintre primii care au transmis informaţii pe reţeaua Tweeter privind cazul Dominique Strauss-Kahn a tocmai Arnaud Dassier, redactorul şef al website-ului amintit.

Atlantico.fr este unul dintre nenumăratele website-uri şi publicaţii vizibil alimentate de autorităţile franceze, care urmăresc îndeaproape cazul DKS, concluzionează cotidianul belgian.

sursa: Agerpres

Citeşte şi:

De Ce e credibilă TEORIA CONSPIRAŢIEI din jurul cazului Dominique Strauss-Kahn

După 65 de ani de control european al FMI, restul lumii îşi cere acum partea. Cine îi va lua locul lui Dominique Strauss-Kahn la conducerea Fondului Monetar Internaţional

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel