Probleme în Casele de Pensii. Violeta Alexandru: Sistemul are o tendinţă de a-şi acoperi aceste greşeli

Florin Roman: Bravo Violeta Alexandru
Florin Roman: Bravo Violeta Alexandru

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, susține că întâmpină mai multe probleme la Casele de Pensii ca urmare a faptului că sistemele electronice nu sunt actualizate.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a explicat în direct la România TV problemele cu care se confruntă în Casele de Pensii din țară, în special cu sistemele electronice. 

”Avem nişte probleme, într-adevăr. Avem aproximativ 81.000 de beneficiari ai pensiei de urmaş, valoarea medie a acestei indemnizaţii fiind de 79 de lei. Am cerut verificări. Eu promit mai puţin, mă axez pe ceea ce pot face, mă interesează ca omului să i se dea acel drept. Dar tot constat de la săptămână la săptămână tot felul de probleme în sistem. (...) E important ca oamenii din sistem să înţeleagă că trebuie să ne recunoaştem problemele. Toată lumea pasează problema la celălalt doar pentru a ocoli răspunsul la întrebarea: Cine a greşit? Sistemul are o tendinţă de a-şi acoperi aceste greşeli şi de asta nu progresăm, că pierdem timpul să ne concentrăm în a găsi vinovatul în loc să ne concentrăm pe rezolvarea problemei”, a declarat Violeta Alexandru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel