Probleme pentru Berbec, Gemeni și Săgetător. Super vești pentru Taur, Scorpion și Capricorn

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Horoscop Mercur retrograd/staționat. Planeta comunicării își va opri, în curând, retrogradarea. 

Pe 3 aprilie, Mercur a intrat în semnul Taurului, unde și-a început retrogradarea pe 21 aprilie. Pe 15 mai, își va relua mersul direct, iar efectele vor continua până pe 11 iunie. 

De obicei, zilele în care este staționar, Mercur poate provoca mai multe evenimente și efecte ca în întreaga perioadă de retrogradare. Așa că pregătiți-vă!

Berbec/Ascendent în Berbec

Staționarea lui Mercur se va petrece în casa banilor. Așa că trebuie să te aștepți la tot felul de probleme. Plăți neprocesate, întârziate, amânate sau de care ai uitat. Facturi mai mari. Bugete date peste cap. Amenzi sau penalizări. De fapt, ce vrea să te învețe Mercur? Că este bine să ai un buget de risc și să nu te bazezi niciodată pe faptul că ai totul sub control. Pentru că atunci când îți este lumea mai dragă, exact atunci se întâmplă ceva neplăcut din punct de vedere financiar. Și încă ceva! Dacă pierzi unele sume de bani, nu este cazul să îți pui cenușă în cap sau să crezi că ți-ai pierdut valoarea. Salariul nu este neapărat un indicator al calității tale umane. Astrele îți mai recomandă să fii mai circumspect în următoarele zile în ceea ce privește acordarea sau primirea unui împrumut. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur este guvernatorul tău, deci orice schimbare a lui îți poate da viața peste cap. Iar, cum zilele următoare, va staționa în casa a douăsprezecea, așteaptă-te să nu te simți prea bine în pielea ta! Procesele subconștientului nostru, felul în care dorim să ne vindecăm, valorile în care credem și prin intermediul cărora ne structurăm gândirea, adâncimea anumitor fapte, instinctul, credințe de care nici nu ne-am dat seama. Toate acestea te vor bântui. Tot aici putem găsi dorințe, iar acolo unde sunt dorințe vom da și de frică și de anxietate, de teama de a pierde. Cea mai bună recomandare pe ți-o pot oferi este să îți permiți să fii mai retras și să nu neglijezi odihna și somnul!

Citiți mai departe pe Astrosens.ro: https://www.astrosens.ro/probleme-pentru-berbec-gemeni-si-sagetator-super-vesti-pentru-taur-scorpion-si-capricorn_5729.html?fbclid=IwAR0e3TPXk6niKp2PzjMIHobuu7YFyYBSrwvdMqeltDH8Z8DJbdcoTqp5xKM 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel