Procurorii de la DIICOT au găsit peste 100 de plante de canabis în localitatea Sintești - FOTO

Inculpatul a înființat și întreținut o cultură indoor de canabis.

La data de 14.11.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală  au dispus reținerea unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Din actele de urmărire penală efectuate  a rezultat că, pe parcursul anului 2023, inculpatul a înființat și  întreținut o cultură indoor de canabis, destinată comercializării.

În urma percheziției domiciliare efectuate la locuința acestuia, în localitatea Sintești, județul Ilfov, au fost descoperite și ridicate 110 plante canabis (86 plante verzi și 24 semiuscate), mai multe fragmente vegetale (inflorescențe canabis),  grindere și cântare electronice precum și alte mijloace de probă.

În cursul zilei de 15.11.2023, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov, conform comunicatului transmis de DIICOT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel