Procurorii de la Sectorul 1 cer arestarea preventivă a unei persoane bănuită de agresiune sexuală asupra unui minor

Minoră de 12 ani din Călăraşi, exploatată la Paris. Părinţii acesteia au primit 89.000 de euro de la un francez / Foto Pexels
Minoră de 12 ani din Călăraşi, exploatată la Paris. Părinţii acesteia au primit 89.000 de euro de la un francez / Foto Pexels

Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 1 al Capitalei cere arestarea preventivă a unei persoane care ar fi agresat sexual un minor, victima fiind dată în urmărire, vineri, după ce părinţii o declaraseră dispărută, se arată într-un comunicat.

Conform sursei citate, victima ar fi fost dusă, vineri, de agresor la domiciliul acestuia din sectorul 1, unde ar fi fost ţinută de la ora 11,00 la ora 18,30, timp în care ar fi fost agresată sexual. În toată această perioadă, victima minoră a agresorului a fost dată în urmărire, după ce părinţii acesteia au reclamat dispariţia ei, au precizat procurorii.

Urmează ca judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria sectorului 1 să se pronunţe în legătură cu propunerea procurorilor ca persoana bănuită de agresiunea sexuală să fie arestată preventiv.

Amintim faptul că oamenii din București au primit vineri, 4 august, un mesaj prin sistemul RO ALERT, în care se anunța că este căutată o minoră, în vârstă de 11 ani.

„La data de 04.08.2023, minora SOLYOM ELENA MIHAELA de 11 ani a plecat in mod voluntar din Sat Afumati, Com. Afumati, jud Ilfov, existand indicii ca frecventeaza Mun. Bucuresti si jud Ilfov - Oras Voluntari, Com. Afumati, Com. Stefanesti.


Semnalmente: inaltime 1,70 m; greutate 60 kg, constitutie atletica; fata ovala, par negru, lung, ochii caprui. Orice informatie va fi transmisa la numarul unic pentru apeluri de urgenta 112.Pentru a vizualiza fotografia si detalile, accesati linkul. Vezi articolul inițial aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel