Procurorul Ilie Botoş, detașat la Cancelaria primului-ministru

Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat, miercuri,  cererea fostului procuror general al României, Ilie Botoş, de detaşare la Cancelaria primului-ministru.

Secţia pentru procurori a CSM a luat în discuţie Nota Direcţiei resurse umane şi organizare privind încetarea detaşării în cadrul Ministerului Apărării Naţionale şi detaşarea la Cancelaria primului-ministru a general-locotenentului magistrat dr. Ilie Botoş, procuror militar în cadrul Secţiei parchetelor militare - Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

 Detaşarea lui Ilie Botoş la Cancelaria primului-ministru a fost aprobată, cu unanimitate de voturi, de către membrii Secţiei pentru procurori a CSM.

 În 2 august 2012, generalul Ilie Botoş, fost procuror general al României, a fost numit şef al Direcţiei Generale de Informaţii a Apărării (DGIA), de către ministrul Apărării, Corneliu Dobriţoiu.

 Conform Legii privind organizarea şi funcţionarea MApN, directorul general al DGIA este numit de către ministrul Apărării, cu aprobarea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării. Funcţia de director general este asimilată funcţiei de secretar de stat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel