EXCLUSIV  Profesoară de istorie, dorință neobișnuită privind viitorul președinte al României

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Jurnalista Diana Tache a spus ce i-a zis o profesoară de istorie despre viitorul președinte.

VEZI ȘI: Unde își ține Becali banii: E cea mai sigură bancă. Nu are cum să intre în faliment

Jurnalista Diana Tache a dezvăluit opinia unei profesoare de istorie din Brașov, care și-a exprimat o dorință neobișnuită pentru viitorul președinte al României: un lider „fericit”. Românii au nevoie de o garanție că următorul președinte „nu va fi mai rău” decât cei anteriori și că un președinte fericit ar putea aduce această siguranță.

„Cred că românii vor, de la următorul președinte, garanția că nu va fi mai rău. Știți ce mi-a zis o doamnă profesoară de istorie din Brașov? Că își dorește un președinte fericit”, a zis jurnalista Diana Tache.

„Mai fericit decât Iohannis?!”, a replicat Bogdan Chirieac.

„Nu în sensul acela de fericire. Profesoara de istorie mi-a zis: „un președinte pe care să-l vezi că se simte bine în pielea lui, care să se simtă bine cu tot ce face”. Pentru că un om fericit nu face rău. Nu e ranchiunos”. 

„Doamna Tache, Iohannis este un tip fericit”, a zis Bogdan Chirieac.

„Dumneavoastră când vă uitați la Iohannis vedeți un om fericit?!”, a spus Diana Tache.

„Da, este un om fericit! Doar că pe dânsul îl încurcăm noi. Devine brusc nefericit când ne vede că existăm. De-aia îl și vedem atât de rar, ca să fie și el fericit”, a replicat Bogdan Chirieac.

„Dar Klaus Iohannis nu exprimă fericire! Este diferență între a fi fericit și a fi relaxat. Iohannis este un tip relaxat și atât”, a continuat Diana Tache.

Discuția evidențiază o percepție tot mai răspândită în societatea românească: cetățenii își doresc un președinte care să fie nu doar capabil și profesionist, ci și autentic și pozitiv, sugerând că un lider fericit ar putea aduce stabilitate și optimism în rândul populației.

VEZI ȘI: Document: Marcel Ciolacu și-a lansat programul de țară - Calea sigură pentru România. Discurs de președinte al tuturor românilor: România nu va fi atrasă în niciun război!

Vedeți mai multe la Miercurea neagră:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel