Profesorii riscă să nu primească 50% din creşterea prevăzută în noua lege a salarizării - surse Antena 3 CNN

Profesorii riscă să nu primească 50% din creşterea prevăzută în noua lege a salarizării - surse Antena 3 CNN / Foto: Pixabay
Profesorii riscă să nu primească 50% din creşterea prevăzută în noua lege a salarizării - surse Antena 3 CNN / Foto: Pixabay

Profesorii riscă să nu primească 50% din creşterea prevăzută în noua lege a salarizării, potrivit surselor Antena 3 CNN.

Profesorii riscă să nu primească 50% din creşterea prevăzută în noua lege a salarizării, potrivit unor surse guvernamentale citate de Antena 3 CNN.

Pe lângă acest lucru, România încă nu are o rectificare bugetară. Este primul an din ultimii 20 de ani în care nu avem rectificare bugetară, iar potrivit unor surse, această rectificare ar putea fi făcută în luna decembrie. 

Anton Hadăr: Într-adevăr, nu avem legea salarizării gata

Anton Hadăr, președintele Federației Naționale Sindicale Alma Mater, a intervenit la postul de televiziune pentru a comenta aceste informații. Potrivit lui, oamenii nu ar trebui să se ghideze după informațiile apărute pe surse. Anton Hadăr a precizat că există un proiect înaintat de Ministerul Educației și de cele trei federații din educație la Ministerul Muncii. "Pe acela trebuie să-l luăm ca reper", a spus el, confirmând faptul că legea salarizării nu este gata.

"Noi am avut mai multe întâlniri cu premierul, cu miniștrii de resort, cu dna. de la muncă, dna. Bucura Oprescu, cu ministrul nostru Ligia Deca, cu miniștri importanți pe aria aceasta a creșterilor precizate în ordonanța OUG 57. 

Într-adevăr, nu avem legea salarizării gata, dar avem un proiect înaintat de Ministerul Educației și de cele trei federații din educație la Ministerul Muncii. Pe acela trebuie să-l luăm ca reper. 

Nu trebuie să vă folosiți de surse, ne-a spus nouă, că legea salarizării nu va fi gata anul acesta", a comentat Anton Hadăr, șeful sindicatului care se ocupă de învățământul universitar, la Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel