Profeția făcută de Lady Diana despre încoronarea Regelui Charles

Sursa Foto: John MacIntyre, CC BY 2.0, via Wikimedia Commons
Sursa Foto: John MacIntyre, CC BY 2.0, via Wikimedia Commons

S-ar putea spune că profeția făcută de Lady Diana se împlinește, mai ales dacă ținem cont de atacul recent asupra Palatului Buckingham.

Sâmbătă, 6 mai, Regele Charles al III-lea al Marii Britanii va fi încoronat, la opt luni de la urcarea pe tron, după moartea mamei sale, Regina Elisabeta a II-a, în septembrie anul trecut.

”Viața lui Charles va fi și mai dificilă și mai periculoasă când va deveni Rege”: aceasta este profeția Dianei care pare că începe să se adeverească dacă ținem cont de recentul incident provocat de un bărbat care a aruncat peste porțile Palatului ceea ce se presupune a fi nişte cartuşe.

Din fericire, nici Regele, nici Regina nu se aflau la Palatul Buckingham la momentul respectiv așa cum relatează presa străină. Atacatorul a fost imediat arestat de poliție.

Între timp, Scotland Yard a continuat cercetările la fața locului, unde, ulterior, au fost găsite un cuțit și o geantă suspectă aparținând bărbatului, potrivit publicației Di Lei.

Deci, se pare că profeția Dianei se împlinește. În urma divorţului, Prinţesa îi mărturisise jurnalistei BBC, Jennie Bond, că în calitate de Prinţ de Wales, Charles ”avea multe probleme” şi că situaţia se va agrava când va fi numit Rege.

Cuvinte care par confirmate de evenimentele recente. Lady D prevăzuse totul: viața lui Charles nu va fi deloc ușoară după încoronare.

Nici părerile despre viitorul monarhiei nu par a rispi norii

”În prezent, monarhia din Marea Britanie pare mai degrabă o relicvă a trecutului. Chiar și pe plan intern, oamenii din Marea Britanie nu s-au simțit niciodată mai îndepărtați de Familia Regală decât acum”, a spus Naufa Fatin, cercetător independent și editor la Heritage Times, potrivit Al Jazeera.

”Astăzi există o conștiință publică mult mai puternică despre modul în care Marea Britanie și-a făcut bogăția, iar narațiunile despre exploatare prin sclavie și colonialism sunt mai cunoscute și recunoscute pe scară largă”, a spus Matthew Smith, profesor de istorie și director al Centrului pentru Studiul moștenirile sclaviei britanice la University College London (UCL).

Citește și: Aproape jumătate din țările Commonwealth-ului nu îl vor pe Regele Charles

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel