Prognoza ANM 17 iunie - 15 iulie. Cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni

@. Freepik @wirestock
@. Freepik @wirestock

ANM a emis prognoza meteo pentru perioada 17 iunie - 15 iulie.

 

Conform meteorologilor, în următoarele patru săptămâni sunt anunțate temperaturi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului.

Săptămâna 17 iunie - 24 iunie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul țării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile din sud. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, însă mai ales în zonele montane.

Săptămâna 24 iunie - 1 iulie

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Săptămâna 1 iulie - 8 iulie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile din sud. În rest, temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric se va afla în jurul celui specific pentru acest interval, la nivelul întregii Românii.

Săptămâna 8 iulie - 15 iulie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile din sud. În rest, vor fi apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mai mare parte a teritoriului.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel