Prognoza meteo de Anul Nou

snow_children_460_460x300
snow_children_460_460x300

În ultima zi din 2011, cerul va fi înnorat în majoritatea regiunilor. Meteorologii anunţă ploaie, lapoviţă şi ninsoare în Dobrogea, unde este posibil ca poleiul să dea ceva bătăi de cap şoferilor.

Noaptea cerul va deveni parţial noros şi va mai ninge slab pe arii restrânse în sud-estul, centrul ţării şi la munte. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări la munte, în sudul Banatului şi pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 şi 7 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -6 şi 0 grade. Spre sfârşitul intervalului, în zonele joase, izolat va fi ceaţă.

Ninsorile predomină, local, în Muntenia. Vântul bate mai tare la munte, în sudul Banatului şi pe litoral, iar maximele vor fi între 0 şi 7 grade. Şi în Bucureşti cerul rămâne acoperit de nori şi cad câţiva fulgi timizi, de zăpadă. Maxima anunţată este de 3 grade.

Duminică, cerul va fi variabil, mai mult noros seara şi noaptea în regiunile vestice, centrale şi nordice. Îndeosebi spre sfârşitul intervalului, pe arii restrânse, în Crişana şi Maramureş se vor semnala precipitaţii mixte şi vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, iar ziua şi în estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 şi 7 grade, iar cele minime se vor situa între -8 şi 2 grade, mai coborâte în depresiuni. Pe arii restrânse în zonele joase se va produce ceaţă, asociată cu depunere de chiciură.

Semne bune are anul şi pentru bucureşteni: cer însorit şi o maximă de 6 grade în termometre, numai bine pentru o plimbare. Luni, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod obişnuit. Ceva nori se adună pe cer în nord şi centru, unde izolat veţi avea nevoie de umbrele pentru că va ploua.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel