Prognoză meteo. Temperaturile pe parcursul nopții scad sub pragul înghețului. Florinela Georgescu (ANM): ”Precipitații în mare parte a țării”

Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik

Iată care este prognoza meteo pentru zilele următoare.

„O vreme apropiată de normalul perioadei în care ne aflăm, atât din punct de vedere termic, cât și din punct de vedere al precipitațiilor. Să nu uităm că mai este puțin și începe luna decembrie, de aceea nu este deloc nefiresc ca în zona montană, și aici prin aceasta înțeleg și în zona de deal, precipitațiile să fie mixte, iar pe crestele cele mai înalte să ningă.

Astăzi precipitații în mare parte a țării, dar mai ales în jumătatea sudică. Mâine mai ales în nord și centru, iar vineri din nou probabilitate ca majoritatea zonelor țării să aibă precipitații. Din punct de vedere termic astăzi maxime între 4 și 13 grade, mâine ușor mai scăzute între 3 și 10 grade, iar temperaturile pe parcursul nopții care urmează vor fi între -5 și 6 grade. Temperaturile negative, în jumătatea de nord a țării, mai ales în nordul Moldovei, în Maramureș, în Transilvania, în zonele depresionare.

Vineri s-ar putea ca vremea să fie mai caldă, posibil în partea de sud a țării maxime între 15 și 16 ba chiar 17 grade, dar va fi o încălzire de scurtă durată, urmând ca weekend-ul să aducă din nou o răcire și precipitații mixte, aș spune mai ales la deal și la munte, posibil și în zonele mai joase”, a declarat Florinela Georgescu, director al Administrației Naționale de Meteorologie, în direct pentru România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel