EXCLUSIV  Programele RABLA. ”Guvernul a decis să elimine toate eco-bonusurile”. Neculaescu anunță că rămân doar primele de casare. Iată ce schimbări aduce 2024

foto pexels ilustrativ
foto pexels ilustrativ

Iată despre ce modificări vorbim la programele RABLA în 2024. 

Laurențiu Neculaescu, președintele Administrației Fondului pentru Mediu, a explicat care este variantă finală pentru programele RABLA. ”Vor fi două modificări substanțiale pentru programele RABLA anul viitor, atât Clasic cât și Plus. Guvernul a decis să elimine toate eco-bonusurile din cadrul programului și să rămână doar primele de casare” a fost anunțul președintelui AFM făcut la DCNewsTV. 

”În cadrul programului, aveam, pe lângă prima de casare, câteva eco-bonusuri. În cazul în care casai două mașini, îți creștea prima de casare, în cazul în care casai o mașină mai veche de 15 ani, îți mai dădea un bonus. S-a renunțat la toate aceste bonusuri, au rămas doar primele de casare fixe, de 7.000 lei, 10.000 lei și 25.500 de lei, astfel  încât să atingem un număr cât mai mare de beneficiari, să putem să dublăm numărul de mașini, într-un an, prin programul RABLA” a spus Laurențiu Neculaescu. 

Programul RABLA va fi primul lansat în 2024, având în vedere că singura schimbare va fi dată de valoarea primelor de casare. 

Vezi mai mult în video: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel