EXCLUSIV  Programul de guvernare al lui Ciolacu, contestat de USR. Subiectul care lipsește cu desăvârșire / video

Ştefan Pălărie, invitat la emisiunea „De ce se întâmplă"
Ştefan Pălărie, invitat la emisiunea „De ce se întâmplă"

Senatorul USR Ştefan Pălărie a fost invitat la emisiunea „De ce se întâmplă", moderată de Răzvan Dumitrescu, unde a vorbit despre UDMR și 'România educată'. 

„Am urmărit cu mare atenție comportamentul UDMR de-a lungul zilei de ieri, când am audiat personal, prin prisma a patru comisii diferite, patru nominalizări de miniștri. Și m-am uitat cu atenție ce votează UDMR. În anumite cazuri a votat aviz favorabil, spre surprinderea mea inclusiv la învățământ, doamna Ligia Deca.

Deci a votat 'pentru' la anumite nominalizări, a votat 'împotrivă' la altele și ne-au anunțat că faptul că au votat la primul aviz favorabil, nu înseamnă că vor vota la fel în plen, astăzi. La învățământ, UDMR a arătat pisica, a pus niște întrebări extrem de dificile și extrem de grele doamnei Deca, de analiză a programului de guvernare. A pus niște întrebări foarte grele.”, a spus Ştefan Pălărie.

„Pe care? Pe programul care derivă din „România educată", probabil.”, a spus Răzvan Dumitrescu. 

„Pe programul de guvernare care, culmea, nici măcar nu are în vreun paragraf, în vreo linie, „România educată”. Deci dacă citiți cu atenție programul de guvernare o să vedeți că nu mai face referire la „România educată.”, a spus Ştefan Pălărie.

„Păi dacă 10 ani am tot vorbit de „România educată" și nu s-a întâmplat nimic, acum de ce să mai faci referire la ceva ce nu mai există?”, a întrebat Răzvan Dumitrescu.

„Mie mi se pare că UDMR a arătat că vrea să pună în dificultate guvernul.", a spus Ştefan Pălărie. 

Youtube video image

VEZI ȘI: Ciolacu face promisiunea zilei cu pensiile speciale. Verdictul lui Chirieac. Dacă nu va executa ce a zis, șansele PSD la viitoarele alegeri se diminuează profund 

Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat că premierul Marcel Ciolacu nu va mai putea da înapoi, după ce a zis că va elimina pensiile speciale și cumulul salariului de la stat cu pensia.

'Sunt, pur și simplu, stupefiat de discursul domnului Marcel Ciolacu. Este primul lider politic care are curajul să o spună deschis și să arate cu degetul către această aberație a normalilor și a specialilor. Ei bine, în acest moment, premierul Marcel Ciolacu nu mai poate să se retragă din ceea ce a spus. Acesta este un angajament. Dacă nu ar face ceea ce a zis azi, șansele PSD la viitoarele alegeri se diminuează profund!', a declarat Bogdan Chirieac. ... Citește mai mult AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel