Program zilnic - Mark Zuckerberg: De ce poartă același tricou în fiecare zi

mark zuckerberg. FOTO: Facebook @Mark Zuckerberg
mark zuckerberg. FOTO: Facebook @Mark Zuckerberg

Între a conduce Meta prin "anul eficienței", încercarea de a populariza Threads și implicarea într-un "a vrea sau a nu vrea" cu Elon Musk cu privire la un presupus meci de luptă în cușcă MMA, Mark Zuckerberg are multe pe cap.

În timp ce fondatorul Facebook dedica multe ore muncii, totuși își rezervă timp pentru lucruri precum călătorii, a-și culca copiii seara și chiar a se antrena în jiu-jitsu și arte marțiale mixte, un hobby adoptat în timpul pandemiei.

Zuckerberg și-a făcut faimă și economisește timp și energie mentală eliminând alegerile nonesențiale din viața sa, cel mai notabil prin faptul că poartă aproape în fiecare zi aceeași ținută.

Iată o privire asupra rutinei zilnice tipice a CEO-ului Meta, Mark Zuckerberg, bazată pe ceea ce a afirmat în interviurile anterioare:

După ce se trezește în jurul orei 8 dimineața, CEO-ul Meta verifică imediat Facebook, Facebook Messenger și WhatsApp pe telefon înainte să își pună chiar și lentilele de contact.

Sesiunea pe rețelele de socializare durează în mod obișnuit doar câteva minute, dar poate să dureze mai mult în funcție de evenimentele curente, a declarat Zuckerberg într-un Q&A live pe Facebook.

"Prima mea acțiune este să mă uit la telefon. Mă uit pe Facebook să văd ce se întâmplă în lume", a spus el în Q&A. "Este o situație destul de tristă, să fiu sincer. Am lentile de contact și nu văd foarte bine. Și înainte să îmi pun lentilele de contact, adesea mă uit să văd ce se întâmplă pe Facebook."

Zuckerberg recunoaște că obiceiul de a-și verifica telefonul imediat după ce se trezește este un obicei rău.

După ce a primit actualizările de dimineață, vine momentul antrenamentului. Zuckerberg obișnuia să facă exerciții fizice de cel puțin trei ori pe săptămână, adesea alergând. Acum, evită alergarea și, în schimb, practică jiu-jitsu și arte marțiale mixte (MMA).

"Obișnuiam să alerg mult, dar problema cu alergarea este că poți să te gândești mult", a spus el anul trecut.

În schimb, a început să se întrebe: "Care este o activitate care să fie atât de implicantă fizic, cât și intelectual, în care nu îți poți permite să te concentrezi la altceva? MMA este activitatea perfectă pentru că, dacă nu ești atent măcar o secundă, vei sfârși pe fund"

În iunie, el a declarat în podcastul lui Lex Fridman că face trei sau patru sesiuni de jiu-jitsu și MMA săptămânal, în plus față de antrenamentele de forță și condiționare și antrenamentul de mobilitate.

Nu este clar ce mănâncă Zuckerberg la micul dejun, dar recent a dezvăluit că într-o parte a antrenamentului său, își propune să consume 4.000 de calorii pe zi.

În iulie, Zuck a declarat că a lui comandă de la McDonald's includea "20 de nuggets, un quarter pounder, cartofi prăjiți mari, Oreo McFlurry, plăcintă cu mere și poate niște cheeseburgers pentru mai târziu"

Zuckerberg este cunoscut pentru faptul că poartă aproape în fiecare zi aceeași ținută, având o "uniformă de lucru" formată din blugi, adidași și o tricou gri.

Zuckerberg păstrează aceeași ținută pentru a reduce efortul mental alocat luării deciziilor minore.

Întrebat despre garderoba sa în 2014, el a spus audienței: "Îmi doresc cu adevărat să îmi simplific viața pentru a lua cât mai puține decizii posibile despre orice altceva decât cum să slujesc cel mai bine această comunitate"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel