Proiecte PNRR. Premierul Marcel Ciolacu spune că "avem bani suficienţi, în acest moment, intraţi în România"

 Inquam Photos / Saul Pop
Inquam Photos / Saul Pop

Premierul Marcel Ciolacu dă asigurări că sunt suficienţi bani europeni intraţi în România şi va avea discuţii cu miniştrii pe fiecare proiect din PNRR în parte şi pe fiecare jalon.

Marcel Ciolacu spune că în acest moment sunt suficienţi bani europeni intraţi în România şi va avea discuţii cu miniştrii pe fiecare proiect din PNRR în parte şi pe fiecare jalon.

"Avem bani suficienţi, în acest moment, intraţi în România. Important este să gestionăm investiţiile. După şedinţa de Guvern de joi voi avea iarăşi întâlnire cu fiecare ministru pe fiecare proiect în parte din PNRR şi pe fiecare jalon în parte", a declarat Ciolacu, luni, la sediul central al PSD, potrivit Agerpres.

"Anumite proiecte le putem schimba, în funcţie de priorităţi"

El a adăugat că ministrul Fondurilor Europene a avut, deja, aceste şedinţe individuale cu toate staff-urile tehnice.

"Totul este într-o dinamică. Anumite proiecte le putem schimba, în funcţie de priorităţi, dar nu te poţi duce la Comisie, dacă nu ai şi argumente şi explicaţii foarte clare unde se pot cheltui banii mai repede. Cum e M4 cu M6. M4 e mult mai avansat, M6 - e foarte puţin probabil că vom cheltui banii pe metroul de la Cluj până atunci", a precizat Marcel Ciolacu.

Vezi și: ”În sfârșit facem” absorbție de fonduri europene pentru transport. ”Nu-i mai ajung banii ministrului Grindeanu”, susține Roxana Mînzatu (PSD) 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel