Protecția Copilului i-a mulțumit lui Lajos Kristof, pedofilul care viola copii când era „somnambul“, când a denunțat-o pe mama uneia dintre victime

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Cunoscutul pedofil Lajos Kristof a fost felicitat de către DGASPC în ciuda faptului că a fost prins violând un minor.

Într-un caz care a șocat opinia publică, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sector 6 i-a trimis o scrisoare de mulțumire lui Kristof Lajos, cunoscutul pedofil, după ce acesta a depus o petiție împotriva mamei băiețelului pe care îl abuza. Lajos, care se prezenta ca activist pentru drepturile copilului, a denunțat-o pe femeie pentru comportament abuziv, acuzând-o că își neglijează și își bate copiii.

Kristof Lajos, supranumit „antrenorul de genii”, era binecunoscut în mass-media și în cercurile de activiști pentru drepturile copilului, atrăgând susținerea unor personalități publice. Însă, în spatele acestei imagini, Lajos abuza sexual de un băiat de 12 ani, provenit dintr-o familie cu dificultăți.

După ce a făcut mai multe plângeri la DGASPC Sector 6 împotriva mamei copilului, băiatul a fost plasat într-un centru de plasament, fapt care a complicat o investigație secretă a Poliției Capitalei privind abuzurile sale.

Ancheta poliției a fost suspendată temporar, dar tatăl copilului a continuat să-și suspecteze fiul de abuzuri. Într-un moment de disperare, acesta a descoperit că băiatul se afla în locuința lui Lajos, fiind găsit dezbrăcat și într-o stare gravă. Cu toate acestea, Lajos a reușit să evite acuzațiile de abuz sexual la acea vreme.

Cazul a luat o întorsătură tragică când, în iulie, polițiștii l-au prins pe Lajos în flagrant, violând băiatul. Pedofilul a fost reținut și ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile. Deși acuzațiile sunt grave, situația subliniază lacunele în sistemul de protecție a copilului și necesitatea unei vigilențe mai mari din partea autorităților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel