Protest în Piața Victoriei. Mama lui Sebi, mesaj pentru Vlad Pascu: Să rămână în închisoare pe viață, cum copiii noștri au rămas acolo jos

Captură de ecran / Foto: Realitatea TV
Captură de ecran / Foto: Realitatea TV

În acest moment, mai multe persoane protestează în Piața Victoriei, printre care și apropiații victimelor lui Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a luat două vieți, conducând drogat.

„Spuneau că vor legi mai aspre, spuneau că își doresc totodată ca polițiștii să își facă treaba așa cum cere legea de altfel și totodată spuneau că își doresc dreptate, spuneau că își doresc ca autorul acestui accident, autorul pe care îl cunoaștem cu toții să plătească pentru faptele sale, să plătească până la urmă atât cât permite legea și cu alte cuvinte să nu i se facă practic niciun fel de favor lui Vlad Pascu.

Au fost momente extrem de emoționante, cei care au luat microfonul și au vorbit, unii dintre ei au început să plângă în timp ce își aminteau de cei doi prieteni pe care i-au pierdut până la urmă” a transmis în direct reporterul Realitatea.

Avem această problemă în România, nu este corect să devenim un stat nepăsător ca toate celelalte. În toată Uniunea Europeană să știți că se întâmplă acest lucru și toți copiii sunt pradă drogurilor dar nu din cauza nepăsării părinților” a spus o protestatară.

Mesajul transmis de mama lui Sebastian

Le-aș transmite eu ceva domnilor guvernanți... Dacă au copii acasă, să fie mai atenți. Să ne protejeze tineretul să nu mai plece din nenorocita asta de țară. Să simtă și ei această durere pe care noi o simțim de aproximativ două luni. Nu mai există viață pentru noi. Eu cred că sunt principalii vinovați (n.r. polițiștii) în afară de familia acestui tânăr, să nu îl jignesc, cred că sunt principalii vinovați pentru această tragedie”, a declarat mama lui Sebastian, tânărul mort în accidentul de la 2 Mai.

Mesajul mamei pentru Vlad Pascu: „Nu știu ce să spun, nu vreau răzbunare, vreau doar să se facă dreptate. Dreptatea ar fi să rămână în închisoare pe viață cum copiii noștri au rămas acolo jos.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel