PROTEST la Chișinău. Astăzi, agricultorilor li se alătură și transportatorii

protest_tractoare_chisinau
protest_tractoare_chisinau

Agricultorii din Republica Moldova au venit la Chișinău pentru a protesta, din nou, față de subvențiile pe care le primesc. Astăzi, acestora li se alătură Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto.

Protestul fermierilor continuă și astăzi, după ce ieri aceștia au înaintat un ultimatum deputaților, că au 24 ore la dispoziție să identifice resurse financiare pentru agricultori. Urmează să se alăture și o coloană de autobuze și microbuze, care se va deplasa și va semnaliza în fața legislativului. Despre aceasta a anunțat Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto, informează Deschide.md.

„Transportatorii își își exprimă solidaritatea cu acțiunile de protest inițiate și desfășurate de către Federația Națională a Fermierilor din Moldova și de către susținătorii acesteia, îndreptate împotriva unei politici bugetare antipopulare și antieconomice. APOTA împărtășește viziunea reprezentanților sectorului agricol privind necesitatea adoptării urgente a măsurilor bugetar-fiscale îndreptate pentru menținerea activităților din sectoarele economiei, precum și menținerea locurilor de muncă și condamnă atitudinea cinică și batjocoritoare a guvernării față de cerințele protestatarilor”, se arată într-un comunicat al Asociației, potrivit ZdG.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel