Protest masiv în Albania împotriva Guvernului. Acuzații de corupție, în ziua comemorării dictatorului comunist Enver Hoxha

Sursa Foto: FreePik
Sursa Foto: FreePik

În Albania are loc un protest masiv împotriva Guvernului organizat chiar de către opoziție.

În Albania are loc un protest masiv împotriva guvernului. Forțele de ordine au fost chemate pentru a supraveghea întreg perimetrul în care au loc manifestațiile. Protestatarii sunt organizați de către opoziție și acuză guvernul de corupție. Tot acest demers se suprapune și cu o comemorare a dictatorului comunist Enver Hoxha, care a decedat în 1991. 

"Până la finalul anului o să mai vedem astfel de imagini și în alte țări"

"Pare că anul 2024 este anul protestelor. Dacă contabilizăm câte proteste au avut loc, de la începutul anului, s-ar putea să constatăm că e zguduită întreaga lume, pe toate continentele. Este adevărat, Enver Hoxha a fost un dictator stalinist absolut sinistru și probabil cine și-a pus în gând să-i reînvie memoria sau să creeze o falie între nostalgicii comuniști din Albania și forțele democratice evident are în calcul chestiunile electorale. Am văzut aici, am văzut și în România, cu siguranță până la finalul anului o să mai vedem astfel de imagini și în alte țări", a spus Radu Tudor în cadrul unei intervenții la Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel