Protest contra etnobotanicelor, organizat de Radio ZU în Piața Victoriei

protest zu etnobotanicea
protest zu etnobotanicea

Mihai Morar și Daniel Buzdugan împreună cu echipa Radio ZU au organizat un protest care va avea loc astăzi, de la ora 13, în Piața Victoriei. Manifestația reprezintă apogeul campaniei pe care cei doi au pornit-o în urmă cu două săptămâni la postul de radio.

În cadrul protestului "Radio ZU dă panică la etnobotanică. Iubim viaţa!". Buzdugan şi Morar protestează astfel faţă de decizia de redeschidere a magazi­ne­lor de vise şi a comercializării pro­du­selor etnobotanice, alături de toţi cei care sunt împotriva legalizării con­­­su­mului de astfel de substanţe. Miş­­ca­rea are şi un imn compus de Puya pe structura piesei "Pune-i la pă­­mânt", versurile fiind adaptate cauzei, şi pe care îl puteţi asculta azi în Piaţa Vic­­toriei. Artistul se alătură în acest mod protestului, la fel ca Dan Negru, An­­dreea Marin Bănică, Elan Sc­hwar­t­zenberg, Camelia Şucu, An­tena 2, Radio România Actualităţi, Bu­cureşti FM, Agenţia Naţională An­tidrog, informează Jurnalul Național.

Ascultă imnul campaniei, Puya- Pune-i la pământ

Mai mulți ascultători şi-au ară­tat susţinerea pentru această ini­ţiativă încă din momentul în care Buzdugan şi Morar au anunţat la Radio ZU că vor ieşi în stradă. Prin­tre aceştia se numără foşti consumatori de produse etnobotanice și rude ale victimelor care au avut de sufe­rit în urma consumului unor astfel de substanţe.

Citeşte şi:

Aproximativ 1000 de oameni au participat la protestul organizat de Radio ZU în Piața Victoriei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel